Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gáz szerintetek ha 24ès fél...

Gáz szerintetek ha 24ès fél évesen f szeretem Neoton és nox zenéket? Igaz hogy mindent zenét szeretek hallgatni! Akkor én milyen ember vagyok?

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 13:36
 1/6 anonim válasza:
86%
Minden embernek más a zenei ízlése. Egyáltalán nem gáz.
2023. dec. 30. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
12%

Igen, a Neoton kortól függetlenül nagyon gáz.

A NOX nem annyira.

2023. dec. 30. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem gáz, csak az, ha valaki annak tartja! Mindenkinek megvan a saját zenei ízlése, és ne hagyd, hogy bárki befolyásolni akarjon! Bár a zenei stílusuk nem épp a mai fiatal korosztályt célozza meg, de nem is mostani zenék, akkoriban meg még más volt a zenei trend!

Azért a Neoton Família egy eléggé ikonikus együttes ahhoz, hogy korosztálytól függetlenül mindenki ismerje, és ha valakit megfog a hangzásvilága, szíve joga rákattanni, és magasról tenni rá, hogy más mit gondol erről!

2023. dec. 30. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Gáz szerintetek ha 24ès fél évesen f szeretem Neoton és nox zenéket?"

Nem gáz.

"Akkor én milyen ember vagyok"

Egy 24 és fél éves emer vagy, aki mindenféle zenét szeret, viszont a Neoton és Nox kedvelése kapcsán úgy döntött, hogy kiír egy kérdést egy névtelen fórumra.

2023. dec. 30. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
neotonban klasszis zenészek voltak! Jakab Végvári Baracs Pásztor Bardóczi .stb stb! igazi muzsikusok! még a régi neoton ban is! Galácz! Pál Éva, Fábián Éva! ilyen tótgabi félék hol vannak hozzájuk? az hogy Csepregi az Erdős dr. szeretője volt? na és? az öreg elég jól felépítette az együttest, sokunk örömére!
2023. dec. 31. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:
38%

Az a fél év a gáz.

Azt a kisbabáknál szokták számolni.

2024. márc. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!