Gáz szerintetek ha 24ès fél évesen f szeretem Neoton és nox zenéket? Igaz hogy mindent zenét szeretek hallgatni! Akkor én milyen ember vagyok?
Igen, a Neoton kortól függetlenül nagyon gáz.
A NOX nem annyira.
Egyáltalán nem gáz, csak az, ha valaki annak tartja! Mindenkinek megvan a saját zenei ízlése, és ne hagyd, hogy bárki befolyásolni akarjon! Bár a zenei stílusuk nem épp a mai fiatal korosztályt célozza meg, de nem is mostani zenék, akkoriban meg még más volt a zenei trend!
Azért a Neoton Família egy eléggé ikonikus együttes ahhoz, hogy korosztálytól függetlenül mindenki ismerje, és ha valakit megfog a hangzásvilága, szíve joga rákattanni, és magasról tenni rá, hogy más mit gondol erről!
"Gáz szerintetek ha 24ès fél évesen f szeretem Neoton és nox zenéket?"
Nem gáz.
"Akkor én milyen ember vagyok"
Egy 24 és fél éves emer vagy, aki mindenféle zenét szeret, viszont a Neoton és Nox kedvelése kapcsán úgy döntött, hogy kiír egy kérdést egy névtelen fórumra.
Az a fél év a gáz.
Azt a kisbabáknál szokták számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!