Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi Ak26 Hiro valódi neve?

Sarádiné Enikő kérdése:

Mi Ak26 Hiro valódi neve?

Figyelt kérdés

Akárhány oldalon nézem mindenhol másként írják.

Hol Molnár Miklós, hol Molnár Márton.

Nem értem mostmár.

#név #Hiro #AK26 #Molnár Miklós #Molnár Márton
2023. dec. 17. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ott van a névjegynél hogy Molnár Miklós. Körülbelül 30mp volt.

[link]

2023. dec. 17. 10:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Molnár Miklós, Ő maga is Mikinek hívja magát a Rap DNS című számban. Van egy Molnár Márton nevű Facebook profil az Ő képeivel, de az szerintem kamu.
2023. dec. 18. 15:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Az zavart be engem hogy a báttyja Giaj Márton napon felköszöntötte és az a facebook profil Molnár Márton néven szerintem ő,megismerem a szava járását.
2024. jan. 3. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a felköszöntés vicc volt. A kamu Facebookokon általában az eredeti posztjai alatt lévő szöveget másolják be, tehát az Ő szava járása lesz a képek alatt nyilván.
2024. jan. 3. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem vitatkozni akarok de az a profil biztos vagyok benne hogy ő mivel a barátnője családja a Fáber család is követi illetve Hiro apukája is.

Erős gyanúm van hogy ő Márton.

De a neve nem változtat semmin, nekem akkor is a legnagyobb kedvencem marad.😊

2024. jan. 4. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sem akarok egyáltalán vitatkozni, el tudom képzelni, hogy két keresztneve van, talán egy Insta kérdezz feleleknél meg is kéne kérdezni. Nekem is nagy kedvencem, szép napot!
2024. jan. 4. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!