Hogy tetszett a Batter Up Babymonster debüt dal?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint nagyon tetszett (most is azt hallgatom😂).2023. dec. 4. 17:33
A kérdező szavazást indított:
Tetszett
Debütnek jó
16 szavazat
1/12 anonim válasza:
Számomra teljesen semmilyen, de inkább hajlik a nem tetszik irányba. 12 egy tucat, nagyon sok ilyen jellegű dal van, elég unalmas. Nagyobb dobás is lehetett volna, főleg debüt dalnak.
2/12 anonim válasza:
#1 Hasonló véleményen vagyok.
Ha pl. egy Blackpink szám lenne, nem lennék vele teljesen megelégedve. Ettől függetlenül nem rossz, debütnek jó.
Pl. Aespa, Lesserafim debut száma jobb volt sztem.
3/12 anonim válasza:
Nekem a refrénje nem tetszett,unalmas ,semmilyen.és ha az nem jó,akkor úgy érzem,hogy az egész dal nem valami jó.valami érdekesebbet vártam.
4/12 anonim válasza:
a regi ygs mv-kbol osszeollozott szar lett ( mar bocsanat ) az egyetlen resz ami miatt neha meghallgatom ( de akkor is inkabb eltekerek odaig ) az asa & ruka rap resze
5/12 A kérdező kommentje:
#4! A kpopban már mindenki kopizik mindenkit! Mostmár nem tök mindegy, hogy hasonló dolgokat is beleraktak, mint amilyenek voltak a régi MV-kben? De most komolyan!
2023. dec. 25. 21:46
6/12 anonim válasza:
mert ok nem a 2ne1 vagy blackpink ezert baj !!
7/12 A kérdező kommentje:
Hogyha meg a Twice vagy a (G)I-dle másol le valakit az meg nem baj! Gratulálok nektek! Nagyon okosak vagytok!
2023. dec. 26. 12:15
8/12 anonim válasza:
mikor masolt a gidle ?!
amugy meg ha mar a debut is egy 1 az 1ben kopi akkor mit is varunk a tobbi comebacktol ??
9/12 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy másolt, csak példának hoztam! De én itt abba is hagyom, mert úgy látom nem akarod megérteni más álláspontját!
2023. dec. 26. 13:57
10/12 anonim válasza:
te szoltal be az en kommentemre es te nem vagy kepes elfogadni h szerintem ( meg masok szerint is ) rossz lett a batter up
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!