Miért hallgat sok magyar külföldi zenéket a magyar helyett?
Figyelt kérdés
Mi késztet sok magyart arra, hogy ilyen tőlünk idegen Adele, Katy Perry, David Bowie féléket hallgasson, amikor itt van nekünk az Ismerős Arcok, Kárpátia, Ákos meg hasonlók, akik nem amerikai, tőlünk idegen kultúrájuak, hanem MAGYAROK, és a magyar kultúráról énekelnek!!!2023. nov. 25. 11:59
11/18 anonim válasza:
Ezt nevezed te zenének, amiket énekelnek? Közel sem összehasonlítható a régi magyar zenékkel!
12/18 anonim válasza:
Azért mert zenei minőségben és ének tudásban is elmaradnak a nálad említettektől.
13/18 Senior Séf válasza:
Amíg nem tudtam angolul, azért szerettem a külföldi zenét, mert nem zavartak a bugyuta szövegek.
14/18 anonim válasza:
Én a válogatott zenéket szeretem, mindegy hogy magyar vagy külföldi, régi vagy új, ami hangulatos és megfog valamilyen formában, azokat szívesen hallgatom! Az 1950-es évektől mostanáig majdnem minden jöhet - főleg pop, szintipop, rock, és disco műfajban, de igazából bármi, ami jó, és nem a nyelven múlik a dolog, sok jó magyar előadó is van köztük, például:
Zámbó Jimmy
Máté Péter
Szécsi Pál
Szűcs Judith
Koncz Zsuzsa
Cserháti Zsuzsa
Lola
Neoton Família
Első Emelet
EDDA
Omega
Crystal
Groovehouse
Zanzibar
Hooligans
TNT
V-Tech
15/18 anonim válasza:
mi már leszarjuk a kultúrátokat
16/18 anonim válasza:
hallgatok MAGYAR zenét, de ez az izzadtságszagú magyarkodás nekem büdös
17/18 anonim válasza:
Egyébként meg aki az általad soroltakra úgy gerjed, hogy zeneileg élvezi, és nemcsak a politikai mondanivaló miatt hallgatja, az egyszerűen botfülű. Nulla zenei érzékkel.
18/18 anonim válasza:
Ákos??? 0 hanggal ? Hallgassák a nagyothallók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!