Itthon mennyire ismertek az alábbi énekesek?
Figyelt kérdés
Frank Sinatra, Bing Crosby, Judy Garland, Fred Astaire, Nat King Cole, Glenn Miller, Jimmy Dorsey, Gene Kelly2023. nov. 23. 12:53
2/7 veterán vas válasza:
Az említettek a mostani fiatalok jelentős részének már a nagyszülei vagy inkább a dédszülei korosztályát jelenti, tehát extra elvárásaid nem lehetnek.
Bár aki kedveli a korábbi idők zenéit, annak nem számíthat 60-80 vagy még több év.😉
Befért volna még a listába Sammy Davis jr. és Ray Charles is......
3/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezeket mind ismerem. Amikor meg maiakról olvasok, akkor csak annyit tudok mondani: Hát ez meg ki? Öreg vagyok, de ennyire?
Egy valami biztos. A mai fiatalok 30-40-50 év múlva a mai fiatalok nem fognak emlékezni a mai zenészekre, énekesekre.
4/7 anonim válasza:
Az '50-es, '60-as években ismertek voltak, suttyomban még lemezeiket is meg lehetett szerezni. Hofinak volt Nat King Cole, Louis Armstrong meg Nat King Cole paródiája is.
5/7 anonim válasza:
Hát, én csak Frank Sinatra-ról hallottam eddig, bár én még csak 25 éves vagyok. :D
6/7 anonim válasza:
Judy Garland inkább színésznőként ismert, Glenn Miller harsonás, Jimmy Dorsey dzsesszzenész, Gene Kelly is énekes-táncos színész.
7/7 anonim válasza:
Kábé mintha megkérdeznéd, hallottuk-e Hendrix hírét, de okkké...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!