Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem népszerű az EDM?

Figyelt kérdés

= Electronic Dance Music.

A 40-es korosztály egyértelműen pop és rock párti, a 20-as 30-as pedig RNB és RAP. Voltam kint Oroszországban még 2 éve, ott teljesen elfogadott, az ottani rádiók is tele vannak dance számokkal. Nálunk miért nem lett "divat"? Ahány dance rádió indult, mindegyik bezárni kényszerült pár év múlva. Csak internetes próbálkozások maradtak, de éterben a Rádió1-es esti diumdisun kívül felejtős.

2023. nov. 17. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

népszerű volt az a maga idejében, nem is kicsit

a scooter sokkal nagyobbat kaszált nálunk, mint a saját hazájában vagy más nyugati országokban. a kozmix sem véletlen ment akkorát

egyszerűen kiment a divatból, nem csak nálunk, de mindenhol máshol is, a fiataloknak más kell, ez teljesen természetes (oroszok kivétel, ők eléggé a saját útjukat járják könnyűzene terén is)

na meg egy dolog, hogy szól a rádióból, de azért végső soron mégiscsak bulikba való zenéről beszélünk. az egykori rajongók meg eléggé kiöregedtek a bulikból.

2023. nov. 17. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk sajnos kiment a divatból. Én 39 vagyok, és amióta csak zenét hallgatok, az nagyrészt EDM. Huszonévesen kicsit nyitottabb voltam, hallgattam mást is olykor, de ahogy idősödöm, egyre inkább maradok az EDM vonalon.
2023. nov. 17. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
43 vagyok, és azt hallgatok, amihez kedvem van. Elektronikus műfajokkal kapcsolatban az az érzésem, hogy mostanában mintha "kissé" kispórolnák a munkát is és az ötletet is a legtöbből. Kimondottan prog-deepet vagy ilyesmit kell keress, hogy legalább esélyed legyen amolyan félig-meddig gyöngyszemekre bukkannod. Én is inkább a hőskor himnuszaira keresek, azokon nem hagytak csiszolnivalót.
2023. nov. 18. 07:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne népszerű? Csak mai fiatalság mai EDM producerek zenéit hallgatják.
2023. dec. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!