Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a dalszöveg miről szól?Nem...

Ez a dalszöveg miről szól?Nem igazán tudom értelmezni?

Figyelt kérdés

[link]

Mi akar lenni a szatelit?

Egyébként érdemes meghallgatni is, kellemes akusztikus gitár zene.

2023. nov. 15. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a satellite műholdat jelent. Magát a szöveget nem érted vagy a jelentését? Egyikben tudok segíteni, másikban nem. nem vagyok művészlélek, sose mentek a verselemzések meg hogy "mire gondolt a költő" :D
2023. nov. 15. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Bazz, tudom hogy a szatellit mit jelent 😁
2023. nov. 15. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt találtam:

"A BT "Satellite" című száma egy mély és összetett jelentéssel bíró elektronikus dal, amely egyaránt hordoz személyes és univerzális témákat. A dal metaforikus módon ábrázolja az emberi kapcsolatok iránti vágyat és az értelemkeresést egy hatalmas, személytelen világban. A dalszöveg a korlátokon való túllépésre és egy magasabb, éteri szférába való menekülés vágyát fejezi ki. A műhold képe egy áttörő erőt szimbolizál, remény és útmutatás jelképét, ami a távolság ellenére is képes összekötni az egyént a végtelennel. A dal lírai és hatásos szövegei arra ösztönzik a hallgatókat, hogy megvizsgálják legmélyebb érzelmeiket és elgondolkodjanak saját helyükön az univerzumban, miközben a szövegek a személyes növekedéssel járó sebezhetőségről és félelemről, valamint az egyének közötti kapcsolatok és azok azonosságra gyakorolt hatásáról szólnak. Az éteri dallamok és a melankolikus szövegek kontrasztja tovább erősíti a dal érzelmi hatását, introspektív szépséget teremtve, ami magával ragadja a hallgatókat."

2023. nov. 16. 01:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de szerintem ez baromi erőltetett 😁
2023. nov. 16. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
ez a legrelevánsabb amit találtam, én nem ismerem aszámot, de ugyanerről a helyről már sok zeneszámot sikerült megérteni, még a komplikáltabbakat is elég helyesen
2023. nov. 17. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!