Szikora Róbert a magyar Ozzy Osbourne ?
Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 13:06
2/15 anonim válasza:
Ozzy-hoz hasonló ikon nincs még 1 máshol sem, nemhogy Magyarországon.
3/15 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztak le (1-es vagyok), mert a második válaszoló leírta konkrétan azt, amire én gondoltam, csak erre mi mást írjak, értitek. :D
Azért egy Black Sabbath fényévekkel előzi szinte bármelyik magyar előadót, zenekarokat. Ezért volt az első kommentem olyan, amilyen.
4/15 anonim válasza:
Szikora inkább a magyar Elton John
5/15 anonim válasza:
Elton John Tony-, Golden Globe-, kétszeres Oscar- és hatszoros Grammy-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes. Azért a szintet még mindig nem sikerül hozni Szikorának ezek mellett.
6/15 anonim válasza:
Ha valaki, akkor (életvitelben) Kozsó már szerintem jobban hasonlít az Ozzy-hoz:D
Művészi teljesítmény értelmében szerintem nincs olyan, akivel össze lehet hasonlítani.
7/15 anonim válasza:
Nálam jobban senki sem utálja a Robikát. Egy undorító seggnyaló, aki az általa pocskondiázott Kádár-korszakban megszedte magát, és ilyen háttérrel nyalja a nemzetgyilkosok valagát. Ettől függetlenül, ha valaki előítélet nélkül meghallgatja az R-Go munkásságának az első felét, akkor el kell ismernie, hogy forradalmat hozott a magyar könnyűzenébe és nagyon kevesen képviselnek Magyarországon ilyen szakmai szintet, mint ő. Hálát lehet adni a sorsnak, hogy ő végül nálunk csinált karriert, csak azt sajnálom, hogy az eredeti társait kirugdosta, mert ha még mindig együtt lennének, most is össze tudnának rakni egy olyan albumot, ami kenterbe veri a mai sztárocskákat.
8/15 anonim válasza:
Úgy gondoltam hogy ugyan olyan buzeráns feje van neki is
9/15 anonim válasza:
Az meglehet utolsó, de a szint az nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!