Imagine (John Lennon)
Terry Jacks - Seasons In The Sun
Az első a dallama miatt, a második a dallam és a szöveg miatt.
Porcupine tree - Shesmovedon
Ezt az első igazi kapcsolatomhoz kötöttem, ami váratlanul és gyorsan véget ért. Kb 10 évig nem tudtam meghallgatni, de azóta újra felfedeztem.
Blueneck - Lilitu
Gyerektervezés hosszú időszaka, ami alatt problémák merültek fel, és lassan haladt a folyamat (de végül összejött :))
Ludovico Einaudi és Ólafur Arnalds számos műve. Plusz a gyermekem altatódala, és a Suttognak a vének, amit minden nap elénekelek neki.
Sade - Cherry Pie
A basszust imádom, Sade hangja gyönyörű, rengetegszer lenyugtatott ez a dal. Akkor érintett meg igazán, miután elhagytam egy lányt. Ez a dal miatt éreztem át, hogy ő min mehetett keresztül miattam.
Suzanne Vega - Luka
A szövege érintett meg, nagy vonalakban egy gyerek otthoni bántalmazásáról szól.
JVKE- Golden Hour
Nagyon jó hangja van és a dalnak nagyon jó a dallama, egyszerűen imádom, éjjel nappal azt halgatom.
Depeche Mode - Heroes (Live)
A DM 2018 körül eljátszotta minden turnéállomásán a Heroes című számot, ezzel tisztelegve az akkor elhunyt David Bowie előtt. Bátran merem állítani, hogy az egész koncert legjobb dala volt, elképesztően jó feldolgozást lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!