Női vagy férfi énekhangot szerettek jobban hallgatni?
Én férfit. DE mondjuk ez érdekes,mert ha megnézem a kedvenceimet,akkor egyetlen férfi van közöttük,ő pedig Adam Lambert. Imádom ,mert nagyon kellemes énekhangja van. Talán még Ferras hangja tetszik nagyon.
18/L
Hangulatomtól függ...De inkább férfit. Főleg ha erotikus a hangja húú, azt bármikor:D De vannak női előadók is, akiket szeretek, szóval tényleg hangulatfüggő. (bár hogy belegondoltam túlnyomó többségben vannak zenéim pasiktól)
19/L
Férfi, bár a kedvenc énekesem nő.
15/l
Justin Bieber ?? Eszednél vagy ? Gondold már meg, hogy mit írsz légyszíves, nem szeretem, ha általánosítanak.
Kedvenceim: Molnár Róbert ( October, Árnyak), James Hetfield (MEtallica), Roy Khan ( Kamelot), Ronnie James Dio, Andi Deris ( Helloween), Klaus Meine ( Scorpions).
Szerintem ők már javában a férfi kategóriába sorolhatok, és nem állnak a Bieber gyerek szintjén...
Az előző 15/l
Bocs az Off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!