Hogy lehet úgy elcseszni egy karriert, mint ahogy Dua Lipa teszi 2024-ben?
Azért ez nem igaz, számtalan példa van, hogy zseniális zenészek(Malmsteen, Petrucci, Satriana stb.) beletörik a bicskájuk ebbe az 1 stílusban való mozgolódásba és ennek eredménye, hogy mindig biztonsági játékot kap a közönség.(ami miatt kb. játszhatnak csak szinte a fénykorukból, szóval sokra nem mennek a frissen kiadott anyagokkal)
Szóval akkor marad hiteles egy művész ha a saját útját járja.
Elveszíthet ezért rajongókat? Valószínűleg igen, de a kockázatvállalás teszi a legjobbá a művészt.(lásd példának a Metallica-t)
"Még pop volt, de ötletes disco, az elektronikus hangszerekböl meg végeláthatatlan új hangokat lehet kinyerni."
Ez az akkusztikus hangszerek külőnböző kombinációira is igaz.
Azt viszont nem értem hogy hogy jön et ide. "Psy-rock"-ban erre nincsen lehetőség?
Hát, én semmi ötleteset nem láttam az eddigi számaiban. Volt köztük pár hallgatható, de mind középszerű volt.
Lehet, hogy ami számodra egyértelműen visszalépés, az másnak üdítő előrelépés. Ne légy ilyen szűklátókörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!