Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Cort MR500E vagy Fender...

Cort MR500E vagy Fender CD-60SCE? Vélemények valamelyik gitárról? Esetleg Ibanez PF15ECE?

Figyelt kérdés
Leginkább a Cort vagy Fender közül szeretnék vásárolni egyet, de nem tudom, melyikkel járnék jobban. Viszont az Ibaneznek sincs rossz hangja. A Corthoz viszonyítva megéri-e bármelyik is a felárat?

2023. okt. 23. 19:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kipróbálást javasolnék. Lehet róla videókat nézni és hasonlók, de az élő próbát semmi sem tudja helyettesíteni.
2023. okt. 23. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
A Cort és az Ibanez gyakorlatilag ugyanaz, egy gyártósoron készülnek más logóval.
2023. okt. 23. 22:11
 3/4 Mojjo ***** válasza:
100%
Ezeknél a legalsó kategóriás gitároknál gyakorlatilag mindegy, milyen márkanév van rájuk írva. Arra jók, hogy megtanulja gitározni, meg rájöjj, hogy elektro-akusztikus gitárt nem veszünk.
2023. okt. 23. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt értem, hogy a Cort meg az Ibanez nagyjából egy helyen készülnek, de mintha egy olcsóbb Cort gitárral kevesebb baj lenne, mint egy hasonló árú Ibanezzel. Nekem ez jön le különböző fórumok olvasásából.

Gondoltam hátha valamelyik mégis egy picit jobban megéri az árát ebből a hármasból.

2023. okt. 25. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!