Sharklemez vélemények? Mennyire megbízható, mennyire gyorsan szállítanak?
Figyelt kérdés
Külső szemlélőként nekem megbízhatónak tűnik, azonban nem szeretnék kockáztatni, ezért szeretnék véleményeket hallani.2023. okt. 12. 19:56
1/2 Juggler válasza:
Szia!
Csak most találtam meg a kérdésed. :) Mint a Sharklemez tulaja írok neked pár sort. Vállalkozásom viszonylag újnak számít a piacon, bár az egyéves születésnapunkat már megünnepeltük. A több, mint egy év alatt rengeteg vásárlót szolgáltunk ki, és büszkén írhatom le, hogy reklamáció 2 db volt eddig. A reklamációk oka mindkét esetben gyári hibás lemezek miatt történt, amit rövid időn belül orvosoltunk és cseréltük a lemezt a vásárlónak egy új lemezre. Szóval ha ki szeretnéd próbálni a szolgáltatásunkat, nyugodtan megteheted. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszonöm a választ! Minden fennálló kérdésemre választ kaptam. A közeljövőben fogok is rendelni tőletek! 🤘😁
jún. 7. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!