Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért oltogatják Azahriah-t,...

Miért oltogatják Azahriah-t, meg azokat, akik szeretik a zenéit?

Figyelt kérdés
Miért mondják, hogy Azahriah zenéje igénytelen? Szerintem rohadt jó! Én nagyon szeretem, de mellette hallgatok például Queen-t is, imádom. Akkor most én igényes vagy igénytelen vagyok?

2023. okt. 12. 17:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

"Miért mondják, hogy Azahriah zenéje igénytelen?" "hallgatok például Queen-t is" "én igényes vagy igénytelen vagyok?"

Ha Azariah rossz a Queen meg jó, akkor ha szerinted a Queen hallgatása felhúzza az igényességedeta többi mellett, akkor az is ugyanennyire igaz, hogy Azahriah hallgatása lehúzza, mindegy, milyen jobban hallgatsz nála rajta kívül.

2023. okt. 14. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Nem attól leszel igényes vagy igénytelen, hogy milyen zenét hallgatsz.

Ettől függetlenül egy zene még lehet igénytelen, mint pl. Azariah zenéi.

2023. okt. 14. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Ez természetes jelenség. Ha valakit sokan ismernek, és kialakul egy nagy rajongótábora, látják a sikereit stb, akkor kialakul egy ellentábor is, amelyiknek egyik véglete az egészséges kritika, a másik meg a frusztrált habzó szájú vergődés. Ezen a fórumon az utóbbival találkozni. Régen amúgy engem is zavart, ha a kedvenc előadómat, sportolómat stb. mocskolták, aztán rájöttem, hogy felesleges a véglényekkel foglalkozni, ezeknek csak a saját ürülékükben való kapálózás jutott, és az, hogy itt összetömörülve vergődnek és mocskolnak valakit, semmit nem változtat a tényeken, hogy az adott személy sikeres, és sokan szeretik, történetesen most a top magyar előadóról van szó, aki olyan számokat produkál jegy eladásokban, amire korábban sose volt képes semelyik magyar előadó.
2023. okt. 14. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
18%

13: mocskolták valaha Queen-t? Vagy Linkin park-ot?

NEM

Azélia meg divat"zenész".

2023. okt. 14. 22:30
 15/18 A kérdező kommentje:

Tökéletesen igazad van!

2023. okt. 14. 22:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Talán nincs is annál szánalmasabb, amikor valakit azzal akarsz lejáratni vagy oltogatni, hogy direkt rosszul írod a nevét. Ez mindig fordítva sül el :)

2023. okt. 14. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

#14 biztos, hogy mocskolták, max nem tudsz róla, mert nem ebben a közegben játszottak, és az egyik már a 90-es évek elején megszűnt, a másik is a 2000-es évek elején volt népszerű igazán. Még az internet sem volt elterjedve, facebook, gyk és társai meg nem is voltak, és mivel ezek külföldiek, az itthoni közegben nem érzékelted volna amúgy sem annyira, ha mocskolják.

Amúgy a kérdezőnek igaza van. Tényleg szánalmas, ha valakinek direkt nem írod le a nevét rendesen. Ez az általános iskola 2. osztályos szintű gúnyolódás. Felnőtt embernél önmagában is szégyen, és ezzel hitelteleníted is a saját kommented és kinyilvánítod vele az egyre nagyobb frusztrációd.

2023. okt. 15. 07:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként amikor a jelenségről írtam kifelejtettem, hogy ez a sikerrel járó imádat és utálat, nem csak hírességekre jellemző, hanem brandekre is, meg akármire. Pl. az Apple, mint cég. Az iPhone is egy nagyon sikeres koncepció, emberek százmilliói használják vilegszerte, és mindenhol kialakult egy hype körülötte. A cég hatalmas sikersztorit írt vele, amikor megalkotta anno, és világszinten megjelentek a haterek, akik mocskolják, hogy ez egy sz.r meg, h.lye aki veszi stb. Érzelmeket, indulatokat vált ki. Ez emberi pszichológia, a sikernek ez is velejárója.
2023. okt. 15. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!