Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rockerek miért nézik le...

A rockerek miért nézik le ennyire az alábbi előadókat?

Figyelt kérdés

Beatles, Simon and Garfunkel, Johnny Cash stb.

Oké, hogy nem ez a kedvenc zenei irányuk, de azért...

2023. okt. 12. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak az nézi le, aki hülye. Értelmes ember nem nézi le őket amiatt, mert más a kedvenc zenei iránya.
2023. okt. 12. 16:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül a rockerek nézik le hanem aki nem ismeri el munkásságukat.
2023. okt. 12. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:

A rockerek? Úgy ánblokk? :D Én rocker/metálhead vagyok (ha már muszáj kategorizálni), de pont ezeket az előadókat nagyon is szeretem (bár a Beatles korai zsengéi, hát, na... azért volt honnan fejlődniük, lássuk be), és zeneileg közelebb is állnak a rockhoz mint egy Michael Jackson vagy Madonna. Akik zenei tehetségét egyébként - azzal együtt, hogy sokkal kevesebb számukat szeretem - abszolút elismerek.

És mondjuk egy Adelet vagy Lady Gagát is, de ennél sokkal több előadó van, akinek jó esetben legalább jó hangja van, rossz esetben az sem (megőrülök, hogy mindenkinek autotunet, meg torzítást kell használnia manapság, minden stílusban), de mondjuk soha egyetlen sort vagy dallamot nem írt. Meg valahogy nehéz egy platformra helyezni egy elektronikus alapokon nyugvó, valódi hangszert tán sose látott produkciót meg egy olyat, ahol 6-8 különböző hangszeren játszanak és azt mondjuk 5 ember közös munkája hozta össze. De ez sem mindig igaz, Johnny Cash ugye meg az ő egyszál gitárja, na de a hangja, meg a szöveg, meg a dallam... Szóval semmi sem fekete vagy fehér.

Sokadig ilyen kérdésedet teszed már fel. Azért mert neked vitád volt egy vagy néhány szemellenzős idiótával, akik történetesen a rock/metál zenét szeretik, attól még NEKED nem kellene általánosítani. Én aki rockert/metálost ismerek mind kivétel nélkül elég sokrétű, MINŐSÉGI zenét hallgat, nagyon különböző kategóriákban.

2023. okt. 16. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!