Van Budapesten alkalmi zenekarozásra lehetőség?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek zenekarban zenélni, de most sajnos nem fér bele az időkben, hogy egy zenekarhoz csatlakozzak. Azon gondolkoztam, hogy van-e olyan lehetőség Budapesten, ahová elmehetek egy este erejéig és beállhatok 1-2 szám erejéig játszani (gitár, basszusgitár)? Tehát valami olyasmire gondolok, hogy ilyen feliratkozós rendszerrel, zenészekből kis formációk összeverbuválódnak :)
Tudom, hogy vannak open mic esték több helyen is, de amiket olvastam ezekről, abból az jött le, hogy ezek egyrészt sokszor akusztikus események (gitár+ének) vagy eleve komplett zenekarokat várnak. Létezik valami ennél spontánabb lehetőség Budapesten?
(Főleg blues, rock, kicsi jazz vonalon mozgok zeneileg.)
2023. okt. 8. 08:58
1/1 anonim válasza:
jam seesion szokott lenni itt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!