Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Modern...

Mi a véleményetek a Modern Talkingról?

Figyelt kérdés

2023. okt. 3. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Elég érdekes hangzásvilága volt azáltal, hogy a refrénben “b#zis” módon elvékonyították a hangjukat! Nem értem, hogy ennek mi értelme volt, a zene és az alap hangzásvilág simán elég lett volna, így is nagyon jó számai voltak a duónak, én szeretem, sokszor hallgatom, legalábbis a legnagyobb slágereit!

Emberileg Thomas Anders jófej barátságos fickónak tűnik, Dieter Bohlen pofátlanul nyers modora viszont köztudott, úgy csinál, mint ha Ő lenne az “istenkirály” és nála jobb dalszerző-producer nem lenne a szakmában!

2023. okt. 3. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
A maga idejében jó volt. Mára kicsit túlhaladta az idő.
2023. okt. 3. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem még most is,hogy Thomas egyedül nyomja.
2023. okt. 3. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

cherry cherry lédi, takarító néni, hol a wc pumpa? a fene se tudja...

szalagos magnókazetta, donald rágó, zenebutik a tévében vasárnaponként, istenem... de szép volt...

2023. okt. 3. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Nekem a szüleim mutattak pár számot, azok tetszettek, de mikor magamtól próbáltam jobban belemélyedni, picit ráuntam. Igazából egy csomó számot szinte ugyanarra az alapra húztak fel, ami egy idő után nekem nem volt elég, hogy lekössön.
2023. okt. 4. 01:33
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
Egy szó: Igénytelenség.
2023. okt. 4. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Ami synth-pop, azt szeretem, szóval nyilván őket is :D
2023. okt. 4. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Régen se szerettem,túl lágy a zene.
2023. okt. 4. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#5, ez nem csak a Modern Talkingnál van így, minden előadónak van egy sajátos hangzásvilága, amire az összes számát építi! 1 előadón belül minden számnál zene és szöveg persze más, de a hangzásvilág ugyanaz!
2023. okt. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!