Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metálhead-ek, milyen gyakran...

Metálhead-ek, milyen gyakran jártok koncertekre?

Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Azóta semennyire mióta mindenki a mobilját tartja fel bulizás helyett.
2023. okt. 1. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Budapesti vagyok, de sajnos ritkàn. Majdnem minden jó bulit a Barba Negrába szerveznek, az meg nekem nagyon messze van.
2023. okt. 1. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Havonta ha tehetem. Ha sűrű a menetrend akkor előfordul hogy hetente-kéthetente.

Az 1-est meg nem értem, mindenkinek szíve joga, hogy ki hogyan érzi jól magát.

De ne zavarjuk a másikat, az nagyobb gond szerintem, hogy a sok ittas néha rettegésben tartja az embereket, mert nem bírnak viselkedni...

2023. okt. 1. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:
16%

-Elég sok a tahó aki még fel is háborodik ha véletlen meglököd egy metal!koncerten miközben ő videót készít.

-Egy metálkoncert nem állatkert,hogy fotózd és videózd a zenészeket mint valami majmokat.

-Zeneszerető embert szekunder szégyenérzet fog el a tiszteletlenség miatt,miszerint nem érdekel a zenéje csak az,hogy dokumentálod likekokért.Mindenki úgy szórakozik ahogy akar ugye,de ez sértő a zenekarokra nézve.

-Esélytelen,hogy a zenekar kialakítson egy jó kapcsolatot a közönséggel ami egy jó rockkoncert alapja mivel a totális erdektelenséget látja a nézőkön.Nem hatja át őket az élmény mert a koncert zömében egy kijelzőt bámulnak.

Stb stb...

Persze én boomer vagyok mert már a kamerás telók elött is voltam vagy 500 metálkoncerten de senki ne mondja,hogy ugyanolyan extázisba lehet kerülni akkor is ha egy telefonnal állsz vigyázállásba a show alatt.

2023. okt. 1. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem járok,nem vagyok pesti és szociális fóbiám is van.
2023. okt. 2. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

"Egy metálkoncert nem állatkert,hogy fotózd és videózd a zenészeket mint valami majmokat"

Hát pedig elég nagy hangsúlyt fektetnek a látványra és nem véletlenül az elején még fotósok tömkelege is ott van az első sor előtt.

De ezen kár vitatkozni, mindenkinek szíve-joga hogyan élvezi.

Nem mellesleg megszokták a zenészek és nincs szégyenérzetük, van egy pár balhésabb alak(Corey Taylor pl.) de többnyire nem foglalkoznak vele.

2023. okt. 2. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehetne áthidaló megoldás, hogy az adott hely emberei minden koncertet rögzítenek 3-4 telefonnal, és akinek mindenképpen kell a remegő, élvezhetetlen hangzású "emlék", annak feltöltik valahova :DD
2023. okt. 2. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
2023. okt. 2. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezen a héten háromszor is megyek.
2023. okt. 2. 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem együttese válogatja, azért a többség nem ilyen, a zúzosabbak meg pláne nem. Az tényleg idegesítő, ha pont az előttem álló csinálja, de olyan is volt hogy a mögöttem álló tartotta a fejem felett a telefonját, sikerült is kivernem a kezéből (nem direkt...).

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nyilván attól függ épp van-e ami érdekel, de mondjuk az elmúlt kb másfél évben átlag havi egyszer (persze volt hogy úgy jött össze, hogy egy héten kettő).

2023. okt. 3. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!