Metálhead-ek, milyen gyakran jártok koncertekre?
Havonta ha tehetem. Ha sűrű a menetrend akkor előfordul hogy hetente-kéthetente.
Az 1-est meg nem értem, mindenkinek szíve joga, hogy ki hogyan érzi jól magát.
De ne zavarjuk a másikat, az nagyobb gond szerintem, hogy a sok ittas néha rettegésben tartja az embereket, mert nem bírnak viselkedni...
-Elég sok a tahó aki még fel is háborodik ha véletlen meglököd egy metal!koncerten miközben ő videót készít.
-Egy metálkoncert nem állatkert,hogy fotózd és videózd a zenészeket mint valami majmokat.
-Zeneszerető embert szekunder szégyenérzet fog el a tiszteletlenség miatt,miszerint nem érdekel a zenéje csak az,hogy dokumentálod likekokért.Mindenki úgy szórakozik ahogy akar ugye,de ez sértő a zenekarokra nézve.
-Esélytelen,hogy a zenekar kialakítson egy jó kapcsolatot a közönséggel ami egy jó rockkoncert alapja mivel a totális erdektelenséget látja a nézőkön.Nem hatja át őket az élmény mert a koncert zömében egy kijelzőt bámulnak.
Stb stb...
Persze én boomer vagyok mert már a kamerás telók elött is voltam vagy 500 metálkoncerten de senki ne mondja,hogy ugyanolyan extázisba lehet kerülni akkor is ha egy telefonnal állsz vigyázállásba a show alatt.
"Egy metálkoncert nem állatkert,hogy fotózd és videózd a zenészeket mint valami majmokat"
Hát pedig elég nagy hangsúlyt fektetnek a látványra és nem véletlenül az elején még fotósok tömkelege is ott van az első sor előtt.
De ezen kár vitatkozni, mindenkinek szíve-joga hogyan élvezi.
Nem mellesleg megszokták a zenészek és nincs szégyenérzetük, van egy pár balhésabb alak(Corey Taylor pl.) de többnyire nem foglalkoznak vele.
Szerintem együttese válogatja, azért a többség nem ilyen, a zúzosabbak meg pláne nem. Az tényleg idegesítő, ha pont az előttem álló csinálja, de olyan is volt hogy a mögöttem álló tartotta a fejem felett a telefonját, sikerült is kivernem a kezéből (nem direkt...).
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nyilván attól függ épp van-e ami érdekel, de mondjuk az elmúlt kb másfél évben átlag havi egyszer (persze volt hogy úgy jött össze, hogy egy héten kettő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!