Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki aki ennyire zeneközpontú?

Valaki aki ennyire zeneközpontú?

Figyelt kérdés

Nagyos sokféle zenét hallgatok, de nyilván van olyan ami nekem sem tetszik. Viszont. Az égvilágon bármilyen nyelvű zenét meghallgatok és tetszenek is, annak ellenére, hogy sokszor nem is értem a szöveget. Imádom a nyelvi különbségeket, és nagyon jó hallgatni más országok zenéit. A spanyol a favorit, portugál, török.. most pl. voltunk Lengyelországba. Az első dolgom az volt miután hazajöttem, hogy lengyel zenéket keressek.

Ugye nem egyedül vagyok ennyire "beteges"? :)

2023. okt. 1. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Ok. Mi a kérdés? Vagy csak magadat akarod fényezno hogy milyen nyitott vagy más nyelvű zenékre? Vagy hogy mennyi helyen jársz?

Ezek fényezésnek számítanak egyáltalán? (Ezt elsősorban neked kell feltenned magadnak)

2023. okt. 1. 14:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Visszakérdezek. Miért feltélezed egyből, hogy fényezésként írtam ki a kérdést? Miből feltételezed, hogy az említett országok közül mindegyikén jártam? ( Te is tedd fel magadnak a kérdéseid, és gondolkodj el azon, hogy miért az irigykedést kell egyből eszköznek használni mások megbántására..)
2023. okt. 1. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 nem feltetelezem hogy minden orszagban jártál, de tény hogy most jöttél haza lengyelországból, miközben vannak akik sosem hagyták el az ország területét.

De akkor megkérdezem még egyszer, mert nem ment át.

Mi a kérdés?

2023. okt. 1. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az mit jelent, hogy lengyel zenéket hallgatsz? Az megvan, hogy a lengyelek (a spanyolokhoz és a portugálokhoz hasonlóan) is egy nagyon széles skálán mozognak e téren? Szóval nem mindegy, hogy egy lengyel 'popsztárt' favorizálsz vagy mondjuk a Riverside nevű zenekart...
2023. okt. 1. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:

A zene egy eléggé egyetemes dolog, nem ismer országhatárokat.

Mindenki szereti a (számára) jó zenét. Ami jó, az jó, és az sem gond, ha az ember egy kukkot sem ért a szövegből.

Kamaszkoromban én is imádtam pl. a Raubtier zenéjét, pedig egy szót sem tudok svédül.

2023. okt. 3. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, szóval azt hiszem megértem, miről beszélsz.

Nagyon érdekelnek más országok kultúrái, szeretek nyelveket tanulni, és a zenét is imádom. Ennek eredményeként több nemzet zenei kultúrájába beleástam már magam, és felfedeztem egy-két olyan nagyszerű előadót, akiket a mai napig előszeretettel hallgatok.

Az Eurovízió egyébként akármilyen elfuserált műsor lett, ebből a szempontból egy igazi aranybánya. Ha van egy előadó, akit felfedezel, azáltal többre is rábukkansz majd. Sokan énekelnek már angolul, de még mindig akad pár előadó, akik a saját nyelvükön szólalnak meg.

2023. okt. 5. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!