Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha én megveszek egy zene...

Ha én megveszek egy zene számot egy Ghostproducertől akkor át is nevezhetem a sajátomra a zene cimét? Vannak erre szakosodott oldalak ahol azt irják, hogy a zene tulajdonjoga 100% ban a tiéd ha a megveszed.

Figyelt kérdés

2023. szept. 29. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag szellemi terméknek tekinthető esetben maximum egy techcím lehetne a fájlnév, de inkább valami jól beazonosítható címe lesz, például amit már a megrendeléskor adtál neki...
2023. szept. 29. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, most esik le, ilyen kirakott eladó dolgokra gondolsz. Persze, semmi kötelem, ez a ghost felállás lényege. Erre készíti, neki nem kell a kockázat, csak a pénz, és elég neki annyi, amennyit kér, lemond a világhírről. Esetleg van, aki megkér egy nagyot ment track esetében, hogy mutasd be ennek-annak, ha addig kevésbé keresett arc lett volna.
2023. szept. 29. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!