Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csináltak ilyen őrult...

Miért csináltak ilyen őrult klippeket az amerikaiak?

Figyelt kérdés
A múlt évtizedben voltam gyerek és tini,sok zenét hallgattam és néztem, még a tévében is, a zenecsatornákon. Sok olyan szám van,ahol a klipnek semmi köze a dalhoz,a szöveghez. Ráadasul ez még csak egy dolog lenne,de ijesztőek, legalábbis számomra. Pl amelyektől féltem az a Basement Jaxx Never say never című nótájának a klippje. Ugye ott van egy robot,ami ráadásul nagyon fura(aki látta már az tudja hogy konkrétan egy emberi far robot), szerepelnek benne fehér köpenyes tudósok , valami titkos laborban játszódik,sztem az is para(bár arról tényleg nem ők tehetnek hogy magyar vagyok) hogy nem érted hogy mit beszélnek alatta, aztán a klipp végén az utcán sötétben kiszabadul a dobozból és életre kel a robot, nagyon para. Azt hittem csak én vagyok ilyen elvont,de nem,megmutattam anno haveromnak és ő rosszat is álmodott tőle. Aztán ott van például Oliver Heldens Gecko dala. A nőn,meg aztán a lány is gekkó lesz és ki akarja szívni a palik agyát. Aztán ki ne ismerné szegény Avicii Levels klippjét? Nyomasztó, ahogyan a csávó bolond és beteg mentálisan, aztán a kórház is,a virág ami kinő a száján szintén,meg aztán terjed valami kór amitől megbolondulnak és mindenki táncol. Szinén Oliver Heldens-től ott van a Koala(Last all night) ahol egy professzor idős pali kotyvaszt valamit amitől aztán hány,vergődik,meg akar halni, aztán semmi baja,de a végén meg szó szerint "felszívódik". Mennyire kell beteg elméjűnek lenni ahhoz, hogy valakinek a fejében megszülessenek ilyen ötletek? És miért nem a dal szövegéhez illő klippet csinálnak?
2023. szept. 22. 00:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Megemlítem még Philip George Wish you were mine klipjét. Az nem is a para kategória,hanem hogy érti bárki hogy miről szól? Vagy Avicii és Nicky Romero nem tudom milyen című dalának (amiben az a nő van akinek elege van a munkájából és álmodozik folyton) a végén azt a nőt elütik és mutatják is kitakaratlanul. A magyar klipek nem durvák és ilyen értelmetlenek.
2023. szept. 22. 00:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Messze vannak ezek az igazi klasszikusoktól, nézz meg mondjuk pár eredeti Marilyn Manson klippet
2023. szept. 22. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!