Egy zenét keresek?
Figyelt kérdés
Magyar zene, 2012 - 2013 körüli. Egy lány arcát mutatták sokszor a klipjében, barna hajú, barna szemű azt hiszem. Ilyen kis diszkózene. És mintha valami mantrát mondott volna, nem lehetett érteni.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi lehetett ez a zene?
2023. szept. 15. 19:59
1/12 anonim válasza:
Nm sorry én nem hallgatok magyar zenéket sorry
2/12 A kérdező kommentje:
Kár. Azért köszönöm a választ, ment a zöld.
Azért reménykedek, hátha felismeri ebből valaki.
2023. szept. 15. 22:14
3/12 anonim válasza:
Mondj még valami közelebbit róla. A lány énekli? A klip alatt mormol valamit? Vagy az a szöveg? Mutatnak benne mást is a lány arcán kívül?
4/12 A kérdező kommentje:
A lány énekli a klip alatt többször egymás után. Lehet halandzsa, de nem vagyok benne biztos. Talán valami kék kapucni is volt a lány fején. Azt nem tudom, mutattak-e mást is a lány fején kívül. Nem emlékszek már. De őt sokszor mutatták.
2023. szept. 15. 22:26
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért, hogy megpróbáltad. Amint megtalálom, megosztom.
2023. szept. 16. 19:22
7/12 anonim válasza:
Kérdezed, hogy keresed-e vagy Mondod, hogy keresed?
8/12 A kérdező kommentje:
Kérdezem, hátha valaki ismeri.
Keresem, hátha mást is érdekel.
2023. szept. 17. 22:24
9/12 anonim válasza:
Sajnos nem ismerek ilyen dalt.
10/12 A kérdező kommentje:
2023. okt. 17. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!