Milyen gitárpedált vegyek, hogy tudjak váltani a clean és a torzított hangzás között játék közben?
Egyszerűen hiába keresek angolul youtubeon, redditen, sehol se találok olyat, hogy lehetne ilyet. Nyomkodjam a nagylábujjammal az erősítő tetején a pöcköt?? :D
Olyat találok, hogy ha a clean-be van bedugva (vagy mi) a torzító, akkor ha bekapcsolom a pedált akkor lesz torzított, ha meg kikapcsolom akkor marad simán a kombó cleanje, ezt jól értem? Annyira frusztráló
A te konkrét esetedben: gitárból a kábel a multieffektbe, onnan a kábel a roland clean csatornájába.
Beállítgatod a multieffektet és mehet a zene.
Vagy: lehet létezik az erősítődhöz lábkapcsoló, ami váltja a két csatornát, ez talán olcsóbb, de rosszab lesz, mint multieffekttel.
Amúgy jól érted, a torzító pedál valóban így műxik.
Nagyon köszi utolsó!
Szerintem olyan régi ez a cube, hogy nincs hozzá lábkapcsoló, legalábbis én nem találtam. Talán nem is olyan fajta, hogy rá lehessen kötni egyet.
Ezek szerint multieffektet érdemes vennem, több hangzás és egyszerű váltás köztük.
Nagyon köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!