Melyik könnyűzenei dalt tartjátok a(z egyik) legjobbnak a 2020-as évekből?
Úgy öt-tíz éve elvesztettem a fonalat, ami az aktuális dalokat illeti. Persze néhány slágert ismerek, figyelem a YouTube Trending részét is, szóval nem kell bemutatni Azahriah-t, Ariana Grandét... stb. De most néztem végig egy összeállítást a legnagyobb slágerekről, és sokat nem ismertem egyáltalán a 2010-es évek második felétől kezdve.
Nyilván az ízlésem nem annyira idomul már a mai trendekhez, eleve inkább alteros voltam kamaszkormban, de amúgy mindenevő vagyok, van a telefonom minden a népzenétől és a komolyzenétől az ultragagyi popon át a hardcore rockig és elektronikáig, szóval tényleg lehet bármit nyugodtan ajánlani, csak az számít, hogy tetszik vagy sem, sem a stílus, sem a minőség nem szempont :D
Tehát mi lenne az az egy dal, amit ajánlanátok a 2020-as évekből? Jelenleg csak Billie Eilish és Shawn Mendes árválkodnak ebben a mappámban. Csak egyet linkeljetek be. Köszönöm :)
Különösebben én sem vagyok képben a legfrissebb zenékkel kapcsolatban..De aminek a címére is emlékszem és szerintem egész jó az ez:
https://www.youtube.com/watch?v=PJ5TukxqD-Q
Főként azért mert jól reflektál az utóbbi idők történéseire.
4
Hát az első hozzászólásban szereplő dal az kb. 2 éves lehet.Nem harminc plusz..De mindegy.
Vagy maga az énekes ne legyen 30 évesnél korosabb?Annak a kitételnek meg aztán végképp nem látom sok értelmét..Ha mondjuk egy csupa ötven,hatvan éves tagokból álló zenekar tavaly előtt, tavaly írt valami nótát vagy idén szerez egy új dalt,akkor az szerinted nem a 2020-as évek zenei terménye?
Most már csak azért is ide linkelek egy közel hetvenéves énekes által előadott zeneszámot:
ma 16:45
Igen, úgy értettem, hogy ne túl idősek dalairól legyen szó. A könnyűzenét alapvetően a 25-30 alattiak műfajának tartom, akkor igazán érdekesek, amikor még megvan az energia, az újszerűség és némi tapasztalat.
6
Azt is személye válogatja szerintem,hogy mennyi energia és lendület marad benne kicsit idősebb korában..De te tudod.Eszembe jutott néhány frissebb dal.Viszont azokat sem tizenévesek adják elő..Ha az életkor miatt diszkriminációban részesül a választék,akkor passz.Így nem tudok érdemleges választ adni.
https://www.youtube.com/watch?v=xea_l3L1U60&ab_channel=Rings..
Tudom, ez 2019-es, de ez volt a legújabb zene (és album), amit hallgattam, inkább korábbiakat hallgatok 2000-2012 közöttieket.
(Ui.: csak fülessel/fejhallgatóval hallgasd!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!