Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metalosok, hogy álltok a...

Metalosok, hogy álltok a Sepulturával?

Figyelt kérdés
Szeretem az extrém metált, legyen so venomról, deicideről, sodomról.. szeretem a műfajt, de engem valamiért a sepultura annyira nem mozgat meg basszus. Meghallgattam 3 albumjukat, (chaos ad, roots, arise) és én végtelen unalmasnak tartom őket. vannak jó ötletek, pl a roots bloody roots egy igen jó muzsika, illetve egy kettő még bejön, de nálam valamiért nagyon nem működnek.

2023. aug. 26. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha Sepultura akkor Morbid Visions. Nekem sem jön be mindegyik lemezük de az a valaha volt egyik legjobb extrém metal album.
2023. aug. 26. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Morbid visions a kedvenc.
2023. aug. 26. 10:43
 3/7 A kérdező kommentje:
lekéne csekkolnom..
2023. aug. 26. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1.morbid visions

2.chaos ad

3.arise

A többi nem fogott meg.

2023. aug. 26. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy az énekes énekeljen, ezért nem nagyon hallgatom, de amúgy elismerem, hogy nem rossz.
2023. aug. 26. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
#3.Ha tetszik a korai Exodus, Slayer vagy Kreator akkor szerintem nagy meglepetés nem ér. Iszonyat tempós anyag viszont, a Bonded By Blood és Darkness Descends anyagokhoz hasonlítanám leginkább, kis Hell Awaits beütéssel. Ha pár évvel előbb dobják ki sikeresebb lehetett volna.(Exodus is hasonló kiadói problémákkal küzdött)
2023. aug. 26. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nemkedvelem
2024. máj. 4. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!