Metalosok, hogy álltok a Sepulturával?
Figyelt kérdés
Szeretem az extrém metált, legyen so venomról, deicideről, sodomról.. szeretem a műfajt, de engem valamiért a sepultura annyira nem mozgat meg basszus. Meghallgattam 3 albumjukat, (chaos ad, roots, arise) és én végtelen unalmasnak tartom őket. vannak jó ötletek, pl a roots bloody roots egy igen jó muzsika, illetve egy kettő még bejön, de nálam valamiért nagyon nem működnek.2023. aug. 26. 10:28
1/7 anonim válasza:
Ha Sepultura akkor Morbid Visions. Nekem sem jön be mindegyik lemezük de az a valaha volt egyik legjobb extrém metal album.
3/7 A kérdező kommentje:
lekéne csekkolnom..
2023. aug. 26. 10:45
4/7 anonim válasza:
1.morbid visions
2.chaos ad
3.arise
A többi nem fogott meg.
5/7 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy az énekes énekeljen, ezért nem nagyon hallgatom, de amúgy elismerem, hogy nem rossz.
6/7 anonim válasza:
#3.Ha tetszik a korai Exodus, Slayer vagy Kreator akkor szerintem nagy meglepetés nem ér. Iszonyat tempós anyag viszont, a Bonded By Blood és Darkness Descends anyagokhoz hasonlítanám leginkább, kis Hell Awaits beütéssel. Ha pár évvel előbb dobják ki sikeresebb lehetett volna.(Exodus is hasonló kiadói problémákkal küzdött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!