Való a Rúzsa Magdi koncert egy 4-5 éves kisgyereknek?
Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatotok van (általában a koncertekkel is akár)?2023. aug. 20. 12:28
1/7 anonim válasza:
Még a 7-8 éveseknek sem. Nem köti le és érdekli őket semmi, csak útban vannak és azt kell lesni hogy biztonságban vannak-e, úgy viszont az előadásra nem lehet figyelni. Még a kisiskolások is inkább elkezdenek játszani és lefoglalni magukat, mert türelmük és fegyelmezettségük sincs csak úgy állni és nézni egy felnőtteknek szóló dolgot. Egy 4 éves gyerek ebből semmit nem fog fel, legfeljebb elalszik rá.
2/7 Senior Séf válasza:
SEMMILYEN koncert nem való gyereknek. Az ott használatos hangerő messze nem természetes, és ekképpen erős stresszfaktor. Arra pedig a mai, stressztől túlterhelt világban semmiszükségük.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem kellett volna elől állni, óriási területen volt, ezt tudom, köszi!
2023. aug. 22. 06:16
4/7 Dinnye2 válasza:
Szerintem simán való neki, csak inkább a hátsó sorokban álljatok, mert elég hangos szokott lenni, plusz lehet kapni ilyen zajszűrő fejhallgató kinézetű dolgot, amivel a zenét még lehet hallani, csak nem olyan őrülten hangos.
5/7 anonim válasza:
Csakis süketeknek való!
Amúgy meg, kisgyerek, a hallásának nagyon nem tesz jót egy ilyen kaliberű koncert szóval füldugó hasznos lenne
6/7 anonim válasza:
Csak ha akar menni.
Rúza Magdi dalai viszonylag erotikusak, de ezt ennyi idősem ő még nem érzékeli.
Egyébként meg kisgyerekként én is voltam koncerteken, és ma is nagyon "éles" hallásom van.
7/7 anonim válasza:
6: Legfeljebb intim némelyik! Erotikusnak nevezni erős túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!