DDániel9 kérdése:
Miért jók a Carson Coma, Elefánt és hasonló zenekaroo? Sok ismerősöm hallgatja őket és nem értem mit szeretnek bennük annyira.
Figyelt kérdés
Bárki aki meg tudja indokolni a válaszát, kérem segítsen! Előre is köszönöm.2023. aug. 18. 21:57
1/5 anonim válasza:
A tetszésről hallottál már? Valakinek egyszerűen tetszik, általában nincs rá magyarázat.
2/5 anonim válasza:
A zenei ízlés egyedi mindenkinél, pl én Azahriaht, Tankcsapdát nem kedvelem, de elfogadom, hogy sokan szeretik őket. Ez olyan, minthogy valaki szereti a tökfőzeléket vagya spenótot, én meg nem. Nem kell megmagyarázni, hogy miért, mert ez ízlés függő. Hiába magyarázom el nekem mi tetszik benne, ha téged nem fog meg.
3/5 anonim válasza:
Engem egy zene szövege fog meg, mindegy milyen stílus. Ezért szeretem én is őket
4/5 anonim válasza:
Az elsőnek amúgy eléggé igaza van.
Én kicsit meguntam már, (nem csak a hazai előadók körében) hogy minden a szomorúságról szól, szar az élet, elhagyott a szerelmem, meghalok, jaj (de aztán mégse hal meg). Nem azt mondom, hogy ezek a számok rosszak, mert én is hallgatok ilyesmit, ha nem túl sokszor is. Aztán megtaláltam a Carson Comát, és imádtam azonnal. Néha a szerelem van központban a dalaikban, de van amikor csak egyszerűen énekelnek. És ami a legfontosabb: a dalaik nagy része VIDÁM. Ezt imádom bennük. A többiről nem nagyon tudok mondani semmit, sok magyar altert hallgatok, de nekem a CC tetszik a legjobban közülük.
Én ezt tudom mondani.
5/5 anonim válasza:
Én most kattantam rájuk. A "Nem a te dolgod"-at már legalább századjára hallgatom újra. Szerintem zseniálisak, nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!