Üdv! Melyik ez a zene? Mi a címe?
Ez a zene amire gondolok igen régi már, de nagyon tetszik nekem! Párszor tudtam a címét, de mindig elfelejtem, ha egy ideig nem hallgatom. Ma egy bevásárlóközpontban, Deichmann üzletben hallottam, és megint szeretném hallgatni. Ez a szám már 10 éves is lehet. A videóklippjére nagyjából emlékszem. Egy autó volt benne, ami valószínűleg egy Delorean volt, de nem biztos. Többen ültek benne (valószínűleg a zeneszerző együttes tagjai lehettek, ha együttes egyáltalán a szerző) és rugózva ment az autó, le-föl himbálózott, miközben ment, közben az emberek bent ültek. Ha jól emlékszem még talán tengerpart is volt a videóklippjében. Többre nem emlékszem már sajnos. Valaki közületek szerintem tudhatja a címét, vagy legalább az előadót! Kérlek benneteket segítsetek nekem ebben!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Wellhello - Apuveddmeg ?
Ősrégi videójáték-klipje van, de abban minden stimmel a leírásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!