Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zene ez????? Se az...

Melyik zene ez????? Se az elóadó neve se a szám neve nem jut eszembe, így nem tudok rá keresni sehogy. Órák óta keresem

Figyelt kérdés

Kb 10-11 éve jött ki a szám. Budapesten forgatták egy luxusszállodában. Elvileg az együttes magyar de angolul énekel benne a csaj. A klippben egy sötét hajú fiatal csaj be lép a szálloda vagy hotel szobájába és elindul a dunára néző terasz felé, utközben a kabátját vagy a táskáját ledobja a földre. A teraszon szomorkodik aztán elmegy letusolni, utána rendbe szedi magát és este jönnek hozzá a barátnői. Megy a csajos buli meg a pezsgo amikor csenget a pasija de csaj kidobja. Ennyi a klipp.

Nem rémlik h rádióban hallottam volna vagy a tv-ben láttam e volna. Remélem előkerül. Előre is köszi!!

2023. aug. 16. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
lassú, szomorú, valami celeb csaj van benne ?
2023. aug. 17. 08:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Pörgősebb inkább. Nem tudom a csaj nevét. 10 éves kb a zene akkoriban még nem igazan voltak celebek. Idegesit h nem tudom a szam nevet😅
2023. aug. 17. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Slayer - Raining Blood
2023. aug. 17. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem
2023. aug. 17. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!