Gitárosok, válaszolnátok erre a kérdésre?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, van egy squier bulletem, de én első perctől kezdve balkézzel nyomom, jobbkezes gitáron és NEM CSERÉLTEM FEL A HÚROKAT, minden maradt ugyanúgy, eddig olyan 10 szám megy, főleg Nirvana. Szóval az lenne a kérdésem, hogy az nem baj, hogy így gitározok? Fognak menni így a nehezebb számok is? Van még egyáltalán rajtam kívül valaki, aki így gitározik? TAB-ról tanulok. Előre is köszi!2010. okt. 15. 18:39
1/6 anonim válasza:
én mindenképp felcserélném a húrokat. Lehet hogy így is tudsz majd eljutni jó szintekre, de lehet hogy pl fél év gyakorlás után jutsz el egy olyan dologhoz, amit így nem tudsz megcsinálni, és kezdheted elölről.
2/6 anonim válasza:
Hát csodálom, hogy erre a szintre is eljutottál igy. Lehet, hogy tovább is tudnád vinni, de egy idő múlva biztosan akadályt fog jelenteni, mivel mindenki úgy gitározik, hogy felül van a legvastagabb húr, ergo nem tudsz mástól, leirásokból, youtuberól tanulni. Na meg ha akkordokat próbálsz igy játszani, szerintem fura hangja lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat jelent ez nekem, mert nem tudtam már, hogy folytassam-e így. Akkor azt mondjátok cseréljem fel a húrokat? Akkor ugyanolyan lesz, mintha egy normál balkezesen játszanák? Mert jobbal nekem elképzelhetetlen, egyszerűen nem esik kezemre.
2010. okt. 16. 23:23
4/6 A kérdező kommentje:
Na felcserélném én a húrokat, de közben most az jutott eszembe, hogy hogy fog bemenni a nyeregbe? pl. a vastag a vékony helyére? nem hiszem, hogy befér!?
2010. okt. 17. 18:44
5/6 anonim válasza:
a nyaknál? Hát, ha csak annyi a gond, kb ezer ftért tudsz venni balkezes nyerget
6/6 A kérdező kommentje:
vagy megfordítom a nyerget, ha lehetséges!?
2010. okt. 19. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!