A K-Pop mintájára fel lehetne építeni a H-Pop műfajt?
1. a koreai popzene sem volt sehol régen.
Szerintem simán működne a dolog, hasonlóan szigorú menedzsmenttel. Talán még minőségi ugrást is megtapasztalhatnánk. Csak kérdés, ki tenne ebbe pénzt nálunk.
Ahogy #2-es írja.
A minőség mellékes. Bármilyen hulladékból lehet divat. A popzene a menedzsmentről, marketingről szól.
Viszont karakter kéne hozzá, nem pedig mindig leutánozni a külföldön kifutóban levő trendeket.
Ahh most szomorú lettem. :c
Inkább hallgatok kpopot.😂😂
(#6 voltam✌)
Hát a magyar popzene lehet, hogy olyan, amilyen, de ezerszer inkább Ákos és Rúzsa Magdi, mint a K-Pop.
Amúgy a románok megpróbálkoztak nemzetközi pop zenével, de csak a Numa-numáig és Cheeky Girlsig jutottak.
"Amúgy a románok megpróbálkoztak nemzetközi pop zenével, de csak a Numa-numáig és Cheeky Girlsig jutottak."
Én nem csak próbálkozásnak mondanám. 2010 környékén tele voltak román számokkal az európai slágerlisták, Innával az élen.
Szerintem a magyar pop és rap zene minőségben egyáltalán nem rossz, mondom ezt kpopperként.
Drukkolok Azahriah-nak a nemzetközi sikerhez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!