Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A K-Pop mintájára fel lehetne...

A K-Pop mintájára fel lehetne építeni a H-Pop műfajt?

Figyelt kérdés
Igazából az alapanyag nálunk is megvan hozzá. És el lehetne adni külföldre, ami az ország hírnevének is jót tenne.

2023. aug. 14. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Amit mi magyarunk kiokádunk zene címen sokszor, azt inkább ne erőltessük itthon se.
2023. aug. 14. 14:56
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

1. a koreai popzene sem volt sehol régen.

Szerintem simán működne a dolog, hasonlóan szigorú menedzsmenttel. Talán még minőségi ugrást is megtapasztalhatnánk. Csak kérdés, ki tenne ebbe pénzt nálunk.

2023. aug. 14. 15:04
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
A K-pop leginkább a Kóreának a zenei előadókra vonatkozó szigorú menedszmentje miatt külön műfaj! De ez itthon mégis kinek lenne jó és miért? Ilyen téren mi szerencsére szabad országban élünk, nincs különösebb zenei kötöttség, hangzásban pedig olyan zenét kreálhatsz, amilyet akarsz!
2023. aug. 15. 00:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy #2-es írja.

A minőség mellékes. Bármilyen hulladékból lehet divat. A popzene a menedzsmentről, marketingről szól.

Viszont karakter kéne hozzá, nem pedig mindig leutánozni a külföldön kifutóban levő trendeket.

2023. aug. 16. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Arról nem is beszélve, hogy sehogy sem sikerül kicsavarodni a retróból. Amíg ott tartunk, hogy REPTÉR!!, meg annak örömére, hogy 44 év után kijutottunk az EB-re, egy majdnem 20 éves prüntyögést sikerül előkukázni induló gyanánt, addig ne álmodjunk H-popról.
2023. aug. 16. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos igaza van #5-nek :/
2023. aug. 17. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Ahh most szomorú lettem. :c

Inkább hallgatok kpopot.😂😂

(#6 voltam✌)

2023. aug. 17. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Hát a magyar popzene lehet, hogy olyan, amilyen, de ezerszer inkább Ákos és Rúzsa Magdi, mint a K-Pop.

Amúgy a románok megpróbálkoztak nemzetközi pop zenével, de csak a Numa-numáig és Cheeky Girlsig jutottak.

2023. aug. 17. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

"Amúgy a románok megpróbálkoztak nemzetközi pop zenével, de csak a Numa-numáig és Cheeky Girlsig jutottak."

Én nem csak próbálkozásnak mondanám. 2010 környékén tele voltak román számokkal az európai slágerlisták, Innával az élen.

2023. aug. 17. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a magyar pop és rap zene minőségben egyáltalán nem rossz, mondom ezt kpopperként.

Drukkolok Azahriah-nak a nemzetközi sikerhez is!

2023. aug. 22. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!