Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hány órára kellene a színpad...

Hány órára kellene a színpad előtt állni, hogy az első sorban legyünk koncert kezdésig?

Figyelt kérdés
Szoval 8 nap mulva augusztus 15.-en, jon a Szigetre Billie, és a koncert ugye 21:45kor kezdodik. En ugy tervezem hogy a szinpadhoz megyek olyan 16 ora fele, mert akkor kezdodik a Dzsudlo, es annak a koncertnek az elejen nem hiszem hogy olyan nagy tomeg lesz, de szerintetek hany orakor kellene a nagyszinpad ele allni, hogy 21:45kor Billie koncerten az elso sorban alhassak? Beszologatos emberek kimeljenek!

2023. aug. 7. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy a kezdéséig? Folyton vonul a közönség a színpad felé? Akkor azt is érdemes számításba venni, hányszor annyian lesznek Billie Eilish koncertjén, mint Dzsúslóén.
2023. aug. 7. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Minek akarsz az első sorban aludni? Ott tutira nagy lesz a zaj, nem hiszem hogy pihentető lesz.
2023. aug. 7. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 16-tól ott leszel a színpad előtt folyamatosan, akkor 22 körülre szinte biztos, hogy lesz helyed az elején.
2023. aug. 8. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
#3 ezt sem értem.... Ha délutántól ott áll, ki lökné el onnan?
2023. aug. 8. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 az milyen lenne már ha valaki csak azért bombariadót jelentene hogy kiküldjenek mindenkit és visszarérvw az első sorban legyen. :D
2023. aug. 8. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Szégyen, hogy mi lett ebből a fesztiválból. Ha biztosra akarsz menni, menj oda 9-re. Aztán legfeljebb meghallgatod a Zoltán Erikát is.
2023. aug. 8. 18:41
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Úgyis ki fognak túrni onnan, végig biztos nem tudsz az első sorban maradni, hiába mész oda már jóval kezdés előtt.
2023. aug. 9. 19:39
 8/11 anonim ***** válasza:
De egyébként az jó megoldás, ha az első Nagyszínpados koncert előtt ott vagy már, közben sokszor cserélődik majd a tömeg körülötted. Csak nehogy úgy járj, hogy addig tolnak egyre hátrébb, hogy a végén egy előtted álló magas ember miatt ne láss semmit+még a kivetítőt sem. Sajnos velem megtörtént már, hogy jó helyen álltam és valahogy hátrébb sodort a tömeg és a végén alig láttam valamit. Pedig én magas vagyok. Hátrébb olyan szempontból jobb, hogy az óriási kivetítőket látni lehet mindenhonnan. Persze nem ugyanaz, mint közelről látni az előadót. De sokan lesznek ott, akik miatta akarnak előrenyomulni és elég erőszakosan tudnak nyomulni azok is, akik utolsó pillanatban jönnek. Olyankor rosszul esik az embernek ha kitúrják, ha ő már délutántól ott állt.
2023. aug. 9. 19:45
 9/11 anonim válasza:
Nem 21kor kezdodik??
2023. aug. 12. 22:34
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
a 2 méteres 100 kilós német túrista úgyis ki fog tolni
2023. aug. 12. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!