Miért szokták a rádióban lekeverni a Hotel California ikonikus outro-ját?
Na de könyörgöm, hol menjen le végig, ha nem a Rock FM-en??
Merénylet lekeverni, hozzátartozik a kompozícióhoz.
4:
Jó hát én is csak kocsiban. Nyilván nem az éjjeliszekrényemen tekergetem az állomáskeresőt..
Ez valami régi rádiós berögzülés, hogy 5 percesnél hosszabb számokat nem hajlandóak lejátszani. Anno a frissen elkészült Bohemian Rhapsody hossza sem tetszett az angol rádiócsatornáknak és közölték a Queen-nel, hogy csak abban az esetben fogják játszani, ha készítenek egy rövidebb verziót, mire Freddie azt mondta, hogy egy nagy lófaxt! :)
A November Rain végét is gyakran lekeverik, csak azt nem tudom, miért. Miért nem fér bele egy 0-24 órában sugárzó csatorna műsorába egy 7-8 percet szám?
7:
Na valóban, a November Rain a másik ilyen mostohagyerek.
Hogy mi múlik azon a lecsippentett 1 percen, nem tudom. Aki 5 percig nem váltott át másik csatornára, annak nyilván tetszik a szám és nem annak hatodik percében fog elpártolni az adótól. Viszont ezzel a húzással elrontják az ő élményüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!