Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyit tudtok a kedvenc...

Mennyit tudtok a kedvenc zenekarjaitokról?

Figyelt kérdés

Sok zenét hallgatok, de 2 nagy kedvenc zenekarom van, és alapvetően rájöttem, hogy nem olyan sok mindent tudok róluk, pedig a pólójukat is hordom.

Most már bepótoltam ezeket a hiányosságokat, most már tudom az összes albumjuk címét, ismerem nagyjából már az összes számot az albumokról, és a kedvencekről azt is tudom pontosan hogy miről szólnak.

Ti mennyi mindent tudtok a kedvenc zenekarjaitokról? Tudjátok -e fejből az összes album címét és a rajta lévő számokat, vagy csak azokat amiket szerettek? Esetleg tudtok -e egyéb infókat a zenekarról ez mellett?

2023. aug. 3. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
inkább csak amiket szeretek, a többiről nagy vonalakban van fogalmam, de ennyi.
2023. aug. 3. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
egyéb infók akkor érdekelnek, ha emberileg valamiért érdekes a zenekar.
2023. aug. 3. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
A kedvenc zenekarom a Deep Purple. Tudom, mikor kik voltak a tagjai. Az újabb számaikkal és albumaikkal nem vagyok teljesen tisztában, de a nagy felállástól mindent ismerek, és az akkor készült számok legtöbbjét kívülről tudom.
2023. aug. 3. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mint rajongó, mindent tudok/tudtam a kedvenc zenekaromról; tagok pontos nevei, születési dátum, hely, magasság, hogy állt össze a zenekar, hogyan változott, milyen számok szerepelnek minden egyes albumon, melyek azok a számok, amelyeket csak kislemezen adtak ki ('80-as évek), dalszövegek angolul, magyarul, milyen klippek, poszterek készültek. Mindez az internet kora előtti zenei magazinokból, rajongói klubokból (Depeche Mode)
2023. aug. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!