Ticketswapon lehetséges a lefoglalás?
Figyelt kérdés
Szeretnék jegyet venni a coldplay koncertre és lenne aki eladná nekem, de mivel sok a csaló nem merem így online venni mert több embernek is eladhatják. Mondtam az eladó embernek hogy adja oda kinyomtatva élőben, mert így nem bízok a fizetésben és ezt meg is beszéltük de elbizonytalanodtam. Ez így megbízható, ha elküldte a jegyet (nyilván kitakarva) csak hogy lássam hogy tényleg nem kamu? Élőben elég? Mert arra gondoltam amit sokan mondanak hogy ticketswapon jobb lenne mert ott megváltoztatja az oldal a jegy QR kódját és nem lehet többször eladni. Az eladónak nincs ilyene de megérne egy kérdést? Mert abba a problémába ütköztem hogy mi van ha felrakja és valaki megveszi előttem? Nem vagyok jártas a témában, akinek van ticketswapja, nem lehet úgy használni hogy mikor felrakod a jegyet bejelölöd hogy lefoglalva vagy hasonló? Inkább ráfizetek 10%ot mint hogy valami csalás legyen. Ti hogy csinálnátok, lehet ilyet? Vagy elég személyesen is?2023. júl. 31. 09:32
1/1 anonim válasza:
Személyesen is tud olyat adni, ami hamis, vagy már másnak is eladta sajnos. Szóval semmi sem biztos, mindenesetre én vettem màr sokszor jegyet mástól, szerencsére sosem szívtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!