Hol vannak a 90s, 2000s évek HANGULATÁHOZ leginkább hasonlító országok, városok, helyek ?
Azoktól kérdezem, akik kb akkor voltak fiatalok, sokat buliztak.
Én ekkor voltam 20 éves, valami ilyesmire gondoltam, hangulat alatt, ami ekkor volt szabad korszak.
Nyílván sokaknak bejön a mai Magyarország, de sokaknak nagyon nyomasztó, nekem is.
A videó kommentelői egyike is vagyok. Ott voltam ezen IS , kedvenc bulim volt. :)
Júniusban voltam Tenerifén, ott éreztem valami hasonló hangulatot, ahol még élhető, EMBEREK vannak..
Bővebben:
Mindenki mosolyog, az esti buszokon volt hogy progi house, techno szólt, mikor milyen sofőr volt, ha leszólítottam bárkit az utcán, mindenki megállt beszélgetni, vagy mosolyogva elmagyarázta mi hol van, a legfullosabb nők is, (Ilyen apróságokon úgy meg lepődtem, ez a MOSTANI, merevfsz, gyökér ország után, mintha valami sci-fi be lettem volna) vagy amikor a legelső sörömet vettem, a kasszánál a gyönyörű eladónő azt mondja:
"Ez nem jó."
Mondom, biztos rosszul számoltam, vagy nem tudom mi nem jó.. Erre elsiet leghátra, egy hűtőhöz, amit nem láttam, hoz egy jéghideg sört, mosolyog, és mondja:
"Na ez a jó sör , hideg !"
Valahogy mégsem volt teljesen az Én világom a hely, de tapasztalva tudom, hogy vannak még ezen kívül is, NEM egymást baxogatós , élhetetlenül drága helyek. Ja, a Pilsner sör, amit vetteem az említett jelenetnél fél Euro volt Júniusban. Egy tésztafajta sem érte el az 1 eurot, kenyér 1 euro körül van..stb.. pálmafák, óceán, delfinek, stb, stb..
De a zene is szólt, mindenhol, 2000 körül nálunk is, MO-n..
Ti, akik hasonlóan gondolkodtok, légyszi, hol találtátok meg a helyeteket' ?
Régi, aranykori
Rockerek, Technosok, Punkok, mindenki véleménye érdekelne!
Gondoltam megkérdezem, hátha.
Mivel a zene meghatározó volt az életemben/ezekben az időkben, ezért ez a kategória.
Más menekülni készülők véleménye is érdekelne!
Köszi! :)
Sikerült félreérteni, az most Júniusban volt Tenerifén. Rég éreztem olyat, konkrétan 2000 körül, hasonló a hangulat, mint 2000 körül volt itthon.
Temetésre jöttem vissza, most meg megyek megint valahova, mivel európába csak nálunk van diktatúra, nem azoknak szólt a kérdés, akiknek ez bejön, vagy akik azt hiszik "az elmúlt", stb, stb.. Mindenki azt csinál, amit akar, lehet maradni is itt az ezer forintos kenyerek országában, rendőrállamban. Én kérdeztem valamit, ennyi.
Ha valaki nem tudja értelmezni, sorry.
Vitacsoportok, chat, stb..
Ezeket tudom ajánlani.
Szia.
*Amúgy meg lerí rólad a tudatlan, tapasztalat nélküli előítélet.
Ne foglalkozz olyan dolgokkal, amik nem érdekelnek, az élet rövid, nézd meg mit csinálsz itt is, Te értelmiségi. ;)
Az a baj hogy nyugatra ilyet nem találsz, keletre kellene menni hozzá, csak arra már az oroszok vannak.
Amit viszont nagyon tudok ajánlani, az Macedónia (vagy észak-macedónia, hirtelen nem tudom hogy mi a hivatalos neve, volt vitájuk a görögökkel), tavaly ősszel voltunk ott, bár csak a fővárosban, de az nagyon jó helynek tűnt. Nem feltétlenül olyan mint a 90-es évek magyarországja, de ott a fagyissal volt hasonlo élmenyünk, amit egy ilyen arristaforma mért. Legalabbis ilyen mindenféle trükköt mutatott be, miközben kimért 8 vagy 10 (mi 8-an voltunk, szóval ennyi gombóc biztos fogyott) fagyit, kerdeztük hogy mennyi lesz, azt mondja 3 euró.
A város egyébként gyönyörű, legalábbis a belváros ahol boltunk, szállás, tök kulturált, szep szobában szintén a belvárosban volt 10.000 egy éjszaka, es nem az a kukába dobjuk a wc papírt tipusú volt, azt nagyon utálom egyébként a balkánban, nyilván máshol a varosban volt olyan is.
Amivel viszont vigyázni kell, a görögországból jöttünk vissza, egyikünk bekapcsolva hagyta a telefont ami 17.000-ért forgalmazott netet pár perc alatt.
Na de egyébkent tenyleg zseniális hely, a természeti környezet is gyönyörű, legalábbis az amit láttunk.
Azt hozzáteszem hogy nem az a fos gépzene ment amit te szeretsz, de ugye semmi nem lehet tökéletes, nem igaz?
Az étteremben egyébként élőben ment valami balkani zenekar.
Bocs, nem tavaly voltunk hanem tavalyelőtt
Ez volt a szálloda, hát ahogy elnezem most dragább. Bar mi szeptemberben voltunk és aznap "foglaltunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!