Cort AD810 gitárra lehet hevedert tenni, érdemes?
Nemrégiben vettem az akusztikus gitárom, és akkor nem nagyon vettem hozzá semmit tokon, állványon kívül + van pengetom. Viszont a hevederek nem is olyan drágák, múltkor szerintem egy 0-val elnéztem az árakat :'D
A gitár alján van egy kis fém, viszont a nyakon nincs ilyen, de gondolom lehet rá tenni hevedert... Csak a kérdés, hogy hova rakom a másik végét? Vagy ehhez olyan kéne akkor, amin nem 2 lyuk van?
Meg egyáltalán érdemes venni rá? Szeretném sokáig folytatni a gitározást, de csak hobbi szinten, nem tervezek állva koncerteket adni :D
És az árából mondjuk tudnék venni kapót is, ami lehet, hogy hasznosabb...
(Vagy vehetek ezt is, azt is, csak feleslegesen mégsem akarok költeni.)
Nincs neked véletlenül egy Lumix G7-ed is? :D
Lehet rá venni, és ha szükséges van egy hevederre, érdemes, ha nem, akkor nem érdemes.
A kérdésekre nem tisztességes válaszolni, mert vagy lealacsonyít, vagy értelmetlen.
Szerintem nem kell heveder erre a hangszerre. Ha mégis, akkor lehet vásárolni direkt erre a célra készült hevederakasztót.
Itt egy példa a hevederakasztó elhelyezésére, de van más út is, keresgess.
Előtte nem árt egy óvatos előfúrás, hogy el ne repedjen a hangszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!