Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha Freddie Mercury az 1980-as...

Ha Freddie Mercury az 1980-as években már nem tudta kiénekelni a magas hangokat, ahogy mondják, akkor ezt hogyan tudta megcsinálni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. júl. 23. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Kik mondják ezt?
2023. júl. 23. 20:59
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
#1 a hangok a kérdező fejében.
2023. júl. 24. 09:22
 3/14 A kérdező kommentje:

1-es válaszolónak:

Idősödés, hangszálcsomók, túlerőltetés, erőteljes helyett hangosabb éneklés, Roger vokálainak nagyobb szerepe és főleg a dohányzás.

Nem muszáj teljesen egyetérteni az alábbiakkal, de sajnos van alapjuk.

[link]

[link]

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11937349-a-..

[link]

Linkelhetnék és idézhetnék még nagyon sokat, de monst nem ez a lényeg, nem ez volt a kérdés.

2-es válaszolónak:

Az nem lehet, hiszen nem te vagy a kérdező.

Tehát a kérdés:

Hogyan volt képes ilyen körülmények között (is) arra, amit a videóban linkeltem?

2023. júl. 24. 09:57
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
#3 valami releváns érv a konkrét kérdés szempontjából?
2023. júl. 24. 10:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik, amit linkeltem, miért nem tudsz csak annyit írni kérdések helyett, hogy nem értesz egyet a jelenséggel, szerinted változatlan énekhanggal tudott énekelni húsz éven át?
2023. júl. 24. 10:10
 6/14 A kérdező kommentje:
Ha leírnád, hogy szerinted az 1980-as években is tökéletesen énekelte ki a magas hangokat, tehát szerinted nem érdemes feltenni a kérdést, ezzel a magad részéről lezárnád, megválaszolnád, amit én megköszönnék.
2023. júl. 24. 10:10
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
#6 te a kérdés alapján elfogadtad mások állítását, de belinkeltél egy videót ami az ellenkezőjet bizonyítja (feltételezhetően, nem kattintottam ra). Mégis milyen választ vársz?
2023. júl. 24. 10:19
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Ja es persze belinkeltél egy csomó oldalt ahol kb a gyik szinvonalán kérdeznek ugyanugy atlagemberek.

Azt még hozzatennem hogy idővel minden ember hangja valtozuk

2023. júl. 24. 10:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Rendben, vonatkoztassunk el a bizonyítékként kért linkektől. Ezektől függetlenül sajnos valóban dohányzott, többször kellett kisegítenie Rogernek, a csomói is rossz hatással voltak a hangjára. Függetlenül attól, hogy mit írnak a Quorán, hogyan volt képes mégis szinte sikítva énekelni a Magic turnén?
2023. júl. 24. 10:39
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
tálentum
2023. júl. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!