Miért nem esik jól a zene?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Nagyon szerettem zenét hallgatni egészen kiskorom óta. Minden nap hazafele menet füllhalgatóval ment egész úton (1+ órás) suliból hazafele menet, aztán egyik nap azon kaptam magam, hogy közel fél úton járok haza, és lóg lefele a pólómból a füles. Ekkor 18 éves voltam. Ezután a zenei ízlésem elment kicsit az ilyen "dark hip hop"? emo rap irányba. Nagyon kevés zene fogott meg azóta is, és ami egy kicsit is felkelti az érdeklődésem azt már hallgatom. De ettől utána meg rosszul érzem magam mert rájövök ,hogy amúgy nem is tetszik, csak nem tudom leírni, nem fog meg. Ezek után. Az a baj, hogy elhiszem hogy jó ez most jó lesz igazából fejben, hogy ezt meghallgatom és ez most jó hatással lesz rám, de ez rohadtul nem így van,régen mindig érzésből hallgattam. Mi lehet a baj?#zene #anhedomia
2023. júl. 23. 00:28
1/1 anonim válasza:
Megcsömörlöttél tőle. Ez mindennel megesik, nem csak a zenével. Pár hétig ne hallgass zenét vagy próbálj ki más műfajú zenéket is. Ha utána megint hallgatni kezded majd, újra örömet fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!