Mindenképpen a YouTube. Sokan verik magukat a spotira, hogy "jajj annak sokkal jobb a hangzása"... egy átlag füles mellett ezt lehetetlen kihallani márpedig a legtöbb ember nem járkál minőségi többszázezer Ft os fülesekkel (akármennyire fáj az airpods-osoknak az övék sem a minőségi kategóriába esik) szóval mindenképpen a YT. Hangzás minőségben érdemi különbség nincs, letisztultabb és könnyebben kezelhető felület, sokkal de sokkal szélesebb választék, (ha valaki szereti a kevésbé népszerű underrated előadókat akkor a spotin már ne is gondolkodjon.)
2023. júl. 22. 23:17
2/10 anonim válasza:
Spotify fizetős, YouTube ingyenes. Ráadásul YT-on nem csak előadókat, hanem konkrét dalokat is tudsz keresni, és azokból is többféle feltöltés van, néha eltérő hangzással - pocsék zajos, vagy tisztán a legjobb (HQ audio)
2023. júl. 22. 23:50
3/10 anonim válasza:
Mindenkettő fizetős prémiumban, letölteni csak prémiumban tudsz. Nekem a Spotify jobban bejött, de szerintem próbáld ki őket az első hónap ingyenes verzében
2023. júl. 22. 23:54
4/10 anonim válasza:
#3, nem csak prémiumban lehet letölteni! YouTube Downloader appal nem tudom mi a helyzet, de YouTube-ról a 2conv-on keresztül teljesen ingyenes, pedig egyszerű, közvetlen, gyors, és biztonságos!
2023. júl. 23. 00:30
5/10 anonim válasza:
#3 vagyok hát hogy gyors és biztonságos nekem inkább döcögős volt, nekem a Spotify egy másodperc alatt tölt albumokat, amit szeretek benne, a lejátszási listák, így random megismerhetek számomra új zenéket, a youtube-on nehezebb keresgélni pl úgy zenét ha nem tudod mit akarsz. Podcasteket is Spotyn hallgatok, de a youtubot is használom amikor a videót meg is akarom nézni, de csak zenehallgatásra nekem jobb a spoty. De nincs azzal gond ha neked a youtube az okésabb. Azért érdemes kipróbálni mind a kettőt, hogy eldönthesse az ember neki melyik jobb.
2023. júl. 23. 00:58
6/10 anonim válasza:
Egyszerű: veszél 1 hónapra előfizetést mind a két felületre és teszeld te magad.
Ha nem szeretnél rá költeni, az sem probléma, mert mindkét felület néhány havonta indít egy kampányt, amiben az első (vagy több) hónap díjmentes. Amelyik kevésbé tetszik, azt lemondod.
2023. júl. 23. 00:59
7/10 anonim válasza:
Youtube!
A spotifyt nagyon utálom
2023. júl. 23. 13:08
8/10 anonim válasza:
Youtube-n fenn sincs minden amit hallgatni akarok...
2023. júl. 23. 17:16
9/10 anonim válasza:
#1 Pedig ki lehet hallani, és nem kell hozzá többszázezer forintos fejhallgató. Nem egyszer fordult elő, hogy akartam küldeni valakinek zenét, és amikor megkerestem Youtube-on, nagyon vérszegényen szólt a Spotify-os verzióhoz képest. Youtube-on sajnos nem egységesen jó a hangminőség.
A választék valóban a Youtube nagy erőssége, emiatt használom én is időnként, ha valami nincs fent Spotify-on :)
A Spotify felhasználói felületét (desktop verzióról tudok nyilatkozni) nagyon elrontották szerintem most, de még mindig sokkal kényelmesebbnek tartom használni, mivel az összes kedvenc albumom ott van egy griden, így könnyű őket áttekinteni.
2023. júl. 23. 23:32
10/10 anonim válasza:
Fizetős akkor spotify,ingyenes verzióban pedig a youtube.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!