Tegnapi Guns N’ Roses koncert vélemény?
#1 állítólag. Miért mondasz véleményt olyanról amin ott se voltál. Mert olvastál egy origo cikket? Ők aztán olyan sűrűn mondanak igazat.
Kérdező: én ott voltam, egyáltalán nem volt unalmas. Persze annak aki csak a sweet child o mine-t meg a november raint ismeri és ezért ment el, meg hogy elmondhassa hogy ott volt annak biztos az volt, de egy rajongónak tuti hogy nem. Mert mi a kevésbé populáris szamaikat is ismerjük, ki ezt imádja, ki azt.
Én pl tök csalódott voltam mikor megneztem a román setlistet hogy nincs rajta a this i love. Aztán a magyarba meg beleraktak és extázis volt hogy hallhattam az egyik ha nem a legnagyobb kedvencemet tőlük.
Aki két számukat ismeri meg biztos azt gondolta hogy "mi a feneert szakitjak meg a gyors számokat ezzel a lassú szarral".
A hangosítás lehet nem volt tökéletes, de azért még rajongokent is el kell ismerni hogy Axel hangja valóban nem a régi már és nem lehet mindent a hangositasra fogni. A magas hangok kevésbé mennek már neki, de azért még azt is van amikor össze tudja hozni. Meg valószínűleg az sem segít hogy 3 órán keresztül rohangált fel alá.
61 éves a pasi és 3 órán keresztül rohangált a melegben, közben pedig próbálta a maxot kihozni a hangjából. Szerintem nagy részünk örül majd 61 évesen ha nem a térd protézis műtétre kell várnunk éppen.
El kell fogadni hogy megöregedett és nem lehet azt varni tőle mint 25 évesen.
Egyébként Slash folyamatosan színpadon volt, folyamatosan gitarozott szóval ő is rendesen odatette magát.
A hangulat óriási volt, senki nem menekült ahogy a drága origo írja.
Szépen fel volt építve, jól összeválogatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!