Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mai magyar zenéről ?

Mai magyar zenéről ?

Figyelt kérdés

Egy felmérést akarok, (mert szerintem a mostani magyar zene 90%-a csőd)

hogy a fiatalok mire buliznak, mit hallgatnak

ha 25(-30) év alatti vagy, írd le az 5 kedvenc bandádat és akár érvelj az új magyar mellett

2023. júl. 20. 10:38
A kérdező szavazást indított:
Boomer
a külföldi modern se jobb
semmi baj nincs velük
18 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Vannak kiváló modern zenék, de itthon... sajnos nem sokkal találkoztam. Majkát bírom, Wellhello 1-2 számát, Burai Krisztiánt... Nagyjából ennyi, akikre azt mondom, hogy érnek valamit.
2023. júl. 20. 10:47
 2/9 A kérdező kommentje:
👍.
2023. júl. 20. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Magyar zene kezd olyan legalja lenni mint a magyar filmek.

Talán 1 2 előadó van aki valóban jó (szerintem) a többi zs kategória

2023. júl. 20. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Ez így van, ahogy írod: A mostani magyar zene 90%-a csőd. A külföldi zenekaroknál ez az arány azért lényegesen jobb.
2023. júl. 20. 11:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak jó mai magyar zenék, csak azokat rádióban nemigen fogod hallani. Ízlés kérdése persze, hogy kinek mi a jó. Én pl. az első által említett Majkát és pláne Burait nem bírom meghallgatni.
2023. júl. 20. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:
96%

Az országban is vannak remek előadók. Bár objektívan nehéz megmondani, kinek mi a "jó zene"

Néhány szerintem jó és "mai":

- Paddy and the Rats

- Bagossy Brothers Company

- Meteora

- Nova Prospect

- Hooligans

- Honeybeast

- Tiansen

- Kocsis Paulina (X-faktorból)

- Down for Whatever

- From the Sky

2023. júl. 20. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

olyan 2010 ig volt több jó magyar énekes/együttes. Azóta nem is tudom hogy van-e olyan ami nem trash kategória. Az utóbbi évekből talán Leander Kills-nek vannak csak jobb számai amit szivesen hallgatok. De a többiek akik régen fasza számokat készítettek már olyan szarokat csinálnak. Elfogyott az ötlet talán nem tudom

A tankcsapdát is amennyire szerettem most olyan semmit mondóak a dalszövegek hogy falra mászok tőle ha meghallom sajnos

2023. júl. 21. 00:05
 8/9 DDániel9 válasza:
100%

Nem nagyon ismerem a 2018 utáni mainstream zenét itthon, de az új hazai rock/metál együttesek nagyrésze minőségi zenét és szövegeket alkot jó zenészekkel és jó énekesekkel.

Személyes top5 hazai banda:

- Mudfield

- Nova Prospect

- Lovecrose

- Road

- Subscribe

2023. aug. 18. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem banda, de:

Beton.Hofi

Co Lee

OTLből leginkább Filo,AKC-s srácok

Baba Aziz

Krúbi, Dzsúdló

Érvelni mellettük? Ez ízlés kérdése, ha valakinek eleve nem tetszik, nehéz érvekkel meggyőzni. Számomra ők hozzák azt a szövegi, illetve hangzási színvonalat, amire azt mondom, hogy na ez tetszik. Pár éve én is csak összevont szemöldökkel néztem, ha magyar zenéről volt szó, viszont mostanság a napjaim nagy részében csak azt hallgatok. :)

2023. okt. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!