Melyik ez a magyar dal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nem emlékszem a dalszöveg egyetlen sorára sem, csak a videoklippre. Egy idősebb férfi énekli egyedül, és mindig egy széken ül. Egy sétálóutca közepén, vagy egy út közepén, az emberek meg elrohannak mellette. A dalszöveg is valami olyasmi hogy üljenek le vagy álljanak meg egy kicsit es hallgassák a mesét.
Napok óta ez jár a fejembe, a rádiók sokat játszották, de nem találom melyik dal lehet. Köszönöm előre is a segítséget. :)
2023. júl. 18. 20:24
1/2 anonim válasza:
Szia, nem akarok hülyeséget mondani de azt hiszem ez egy 4sStreet dal, de a címét nem tudom. Bocsi. Ha beíród hogy ,,Mesélek a bornak” akkor ajánlani fogja az előadót és ott megtudod keresni. De lehet abszolút másik dalt keresel, de nekem ez jutott így elsőre eszembe
2/2 A kérdező kommentje:
Szia, nagyon köszönöm a választ. Sajnos nem ez a dal. Amit én keresek kicsit pörgősebb és inkább egy nagyvárosban forgatták. A férfi, aki énekli hasonlóan egy széken ül, de mellette rohan el közben a világ.
De ez is egy érdekes dal, rákerestem így köszönöm az ajánlást. :)
2023. aug. 5. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!