Azahriah beképzelt lett amióta befutott a zeneiparban?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 18:49
2/7 anonim válasza:
Én azóta látom rajta a nagyképűség jeleit, mióta állandóan ott van mellette az a kőbunkó Desh. A Paul Street videókban egyáltalán nem éreztem nagykepűnek, de valahogy azóta más lett.:/
3/7 anonim válasza:
a lézeres "koncertbalhé" reakciója nem erre hajt. am nem ismerem a tagot zenéjén kívül
4/7 anonim válasza:
Ahogy a #2 is mondja nagyon el van szállva magától azóta, mióta Desh-el együtt annyira lazák akarnak lenni, hogy már lefolynak a székről. Baráti társaságát teljesen kidobta, hogy lecserélje a kőbunkókra, és még a saját hallgatóiról is úgy vélekedett a régi barátai előtt, ami elég gázos volt... Úgy látszik a siker mindenkire rossz hatással van bárhonna indul...
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem. Desh viszont erősen húzza lefelé... Aggódok érte
6/7 anonim válasza:
Nekem az vele a legnagyobb bajom, hogy míg karrierje elején nagyon minőségi interjúkat adott, most alig-alig látszik a szellemi kapacitásából valami.
Friderikuszt látványosan lenyűgözte az összeszedett és releváns válaszaival.
Tehetséges srác, de talán túl hamar futott be. Annó pont azért örültem a srácnak, mert úgy éreztem ő valami mást képvisel.
7/7 anonim válasza:
Jupiter az aszcendensen, egyértelműen látszik is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!