Ezeket a vokálokat mivel készítik?
Figyelt kérdés
Vannak ugyebár énekesek akik valódi emberek és feléneklik a zenei alapra a szöveget. Más részről pedig ott van az ai ami például a vocaloid, synthesizer v stb. Viszont én sok olyan zenét hallottam már ahol nem igazi ember az énekes, de az is hallatszik bennük, hogy nem vocaloid-dal vagy más hasonló programmal készültek. Valaki tudja, hogy akkor mi lehet az? Csak egy példa a sok közül: [link] 2023. júl. 16. 13:35
1/4 anonim válasza:
Meddig kell hallgatni ezt a szart ahhoz hogy történjen valami?
2/4 A kérdező kommentje:
Értelmes választ vártam. Egyébként meg tudod, bele lehet pörgetni.
2023. júl. 16. 20:00
3/4 anonim válasza:
Szóval nem arulod el hogy meddig pörgessem?
Ja hogy de, de inkabb keressük meg mi
Csak az a gond hogy nem nekünk fontos.
4/4 anonim válasza:
Egyébként ehhez milyen szintű szellemi fogyatékossag szükséges? Te hallgattad meg, ahhoz hogy meghatározd a szamban hogy hol vannak a vokálos részek, 0 mp szükséges, mivel te mar meghallgattad. Nekünk x. Szóval ahelyett hogy te belefektetnél egy olyan dologba 0 mp-et ami neked fontos inkább a válaszolok fektessenei bele válaszolok száma * x.
Ennyit erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!