A blackpink akkor most együttarad ?
Valószínű, hogy hosszabbítottak, különben a lejárt szerződés után nem adnának koncertet.
Csak az a kérdés, hogy mindannyian maradnak-e, vagy jön új tag.
Nem biztos, hogy az összes lány folytatni akarja. Ezen a szinten gondolnak egyet és szólókarrierbe kezdenek vagy színészkedéssel folytatják.
Szabad választásuk van, nem kényszerítenek senkit maradásra, ha nem akarja már, viszont a hiányt pótolniuk kell, főleg, ha csak 4 tagból állnak.
(A Red Velvet 2014 augusztusában debütált, és Yeri-t '15 elején adták hozzá a csapathoz. Nem kötözködésből írtam, ne haragudj.)
Amúgy valóban aug. elején jár le a szerződésük, és utána is vannak még turnéállomások, viszont ez nem 100%-os garancia arra, hogy hosszabbítottak. Lehet, hogy arra a plusz x koncertre írtak egy külön szerződést. Azt viszont hozzátenném, hogy szerintem is hosszabbítottak, bár ötletem sincs, hány évre vonatkozóan.
Neee!!! Ő a biasom! :(
Ne lépjen ki!
Hol olvastad ezt? Vagy hogy tudok rákeresni erre?
Én sem szeretném, hogy Lisa elmenjen. De mi nem tehetünk semmit. Itt egy oldal, ahol előbb elolvastam részletesebben amit a kérdező írt a 8as kommentjében.
(Remélem nem fog kilépni😭😭.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!