Azahriah-utálók, figyelem! Valaki elmagyarázná nekem, hogy ő miért rossz énekes?
Figyelt kérdés
A kérdés NEM arról szól, hogy szereted-e, vagy sem. (Én például nem szeretem Ariana Grande-t, de olyan hülyeséget sosem mondanék rá, hogy nem tud énekelni.)
Szóval kérlek linkeljetek nekem videókat/hanganyagokat, amikkel alátámasztjátok azt, hogy ő egy rossz énekes.
Az én bizonyítékom ez a videó lesz, ami azt hivatott bizonyítani, hogy nagyon jól énekel: [link]
2023. júl. 2. 17:31
11/19 anonim válasza:
Lehet, hogy az az egy nap zenetanár tehet róla, már az is elrontotta teljesen. Ilyen pattogós ritmikájú, csapongó idiótaságok jönnek belőle, biztos a poroszos tanítási rendszer miatt. /s
12/19 anonim válasza:
Szerintem egy senki a csávó. Van egy videó fent youtube-on, hogy lopkodja össze a zenéket és csinál belőle egy "saját" készítésű beatet. Egyébként, csak a producere miatt ennyire felkapott, az adja neki az ötleteket, hogy milyen zenéket csináljon és ennyi. Az azahriah egyáltalán nem tehetséges, nem magától találja ki azt, amit mások hallanak.
13/19 anonim válasza:
Autotune segítségével vinnyog trash zenét és ezt mindenhol hallani lehet, nagyjából csak ennyi
14/19 anonim válasza:
A kérdésnél belinkelt videó pont azt mutatja, hogy megy neki autotune nélkül is.😂
15/19 anonim válasza:
Hajolj előre a retyó mögött, rájössz mire elég a tehetség.
16/19 anonim válasza:
"A kérdésnél belinkelt videó pont azt mutatja, hogy megy neki autotune nélkül is.😂"
Valamiért mégis lehet hallani az összes számában, amúgy az éneklése nem rossz de közel sem olyan nagy szám, mint amilyenné vált.
17/19 Anonymuska válasza:
Nem az éneklésével van a baj hanem a stílusával. Azt hiszi övé a világ
18/19 anonim válasza:
Nem vagyok trendi és utálom a trendet! Nézem Azariahot, azaz Paul streetet youtubeon és van tehetsége sztem is, bár én utálom a ma8 zenéket, pláne a magyarokat
19/19 anonim válasza:
Nekem nem vele van a bajom, hanem a mostani zenékkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!