Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azahriah-utálók, figyelem!...

Azahriah-utálók, figyelem! Valaki elmagyarázná nekem, hogy ő miért rossz énekes?

Figyelt kérdés

A kérdés NEM arról szól, hogy szereted-e, vagy sem. (Én például nem szeretem Ariana Grande-t, de olyan hülyeséget sosem mondanék rá, hogy nem tud énekelni.)

Szóval kérlek linkeljetek nekem videókat/hanganyagokat, amikkel alátámasztjátok azt, hogy ő egy rossz énekes.

Az én bizonyítékom ez a videó lesz, ami azt hivatott bizonyítani, hogy nagyon jól énekel: [link]

2023. júl. 2. 17:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Lehet, hogy az az egy nap zenetanár tehet róla, már az is elrontotta teljesen. Ilyen pattogós ritmikájú, csapongó idiótaságok jönnek belőle, biztos a poroszos tanítási rendszer miatt. /s
2023. júl. 8. 15:06
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem egy senki a csávó. Van egy videó fent youtube-on, hogy lopkodja össze a zenéket és csinál belőle egy "saját" készítésű beatet. Egyébként, csak a producere miatt ennyire felkapott, az adja neki az ötleteket, hogy milyen zenéket csináljon és ennyi. Az azahriah egyáltalán nem tehetséges, nem magától találja ki azt, amit mások hallanak.
2023. júl. 14. 12:25
 13/19 anonim válasza:
42%
Autotune segítségével vinnyog trash zenét és ezt mindenhol hallani lehet, nagyjából csak ennyi
2023. júl. 14. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
A kérdésnél belinkelt videó pont azt mutatja, hogy megy neki autotune nélkül is.😂
2023. júl. 14. 12:46
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Hajolj előre a retyó mögött, rájössz mire elég a tehetség.
2023. júl. 14. 14:34
 16/19 anonim válasza:
93%

"A kérdésnél belinkelt videó pont azt mutatja, hogy megy neki autotune nélkül is.😂"

Valamiért mégis lehet hallani az összes számában, amúgy az éneklése nem rossz de közel sem olyan nagy szám, mint amilyenné vált.

2023. aug. 9. 18:29
 17/19 Anonymuska ***** válasza:
91%
Nem az éneklésével van a baj hanem a stílusával. Azt hiszi övé a világ
2023. aug. 25. 21:49
 18/19 anonim válasza:
88%
Nem vagyok trendi és utálom a trendet! Nézem Azariahot, azaz Paul streetet youtubeon és van tehetsége sztem is, bár én utálom a ma8 zenéket, pláne a magyarokat
márc. 22. 14:48
 19/19 anonim válasza:
83%
Nekem nem vele van a bajom, hanem a mostani zenékkel
jún. 5. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!