Van ötletetek, hogy Les paul gitárhoz milyen gigbaget vegyek? Kemény tokot semmiképpen.
Egyet kell értsek az első választ adó, tanult kolegával :)))))
Komolyra: nincs külön tok LP formájú gitár számára. Nem tudjuk milyen érték a hangszered, vagy mennyire akarod védeni és mitől, vagy kitől. Nekem MONO van, de az mostanában már egy jóféle belépő szintű hangszer ára. Gatort nézd meg, ami megint drága, de jó. Ezen túl legyen bármi, ami megtetszik és a szivacsvastagság, pakolhatóság és egyéb paraméterek miatt megtetszik. Lehet még olyan opció is, hogy az alja legyen gumi, hogy le lehessen tenni a földre. Nézegess és dönts magad, úgyis az lesz, amit meg tudsz, vagy akarsz fizetni.
Csatlakozom @3hoz. Valóban jó dolog a hátizsákszerű lehetőség. Hozzátenném, hogy talán életemben egyszer tömeg közlekedtem így.
Amikor a tetthelyre érsz és egyik kezedben egy kombó, másikban egy akármivel teli táska, akkor nagyon jól jön, ha a hangszert hátra lehet venni.
Én úgy megyek hakniba, hogy két kezemben egy-egy kis hangfal, hátamon a hangszer és vállpánton, gyöngyvásznas rack-ben az erősítő. Nagyon hasznos, ha csak egyet kell fordulni. Hazafelé pláne! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!