Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rockerek és a metálosok...

A rockerek és a metálosok miért isznak olyan sok alkoholt? Miért alkoholista a nagyrészük?

Figyelt kérdés
Én szeretem a metált, de nem iszok,hosszú hajam és tetkóm sincs. Fura vagyok?

2023. jún. 26. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy bulizós szubkultúra, de nem csak a metálosok járnak szórakozóhelyekre bebaszni
2023. jún. 26. 15:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy fura, én sem iszom a legtöbb koncerten (mondjuk ebben az italok ára is benne van), de alkohol nélkül is jókat bulizok. :D Az mondjuk túlzás, hogy mindenki alkoholista, isznak, de a többség azért normális keretek közt.
2023. jún. 26. 15:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a rockzenét, sőt a metált is, de eddig soha életemben egy kortyot sem ittam. Szóval nem te vagy az egyetlen, ne aggódj :)
2023. jún. 26. 17:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A magyar társadalom nagy része alkoholista. Akkor min csodálkozol?
2023. jún. 26. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Amiért a diszkósok drogfüggők.
2023. jún. 26. 20:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Alkoholizmus a társadalom minden területén problémát jelent, semmivel sem nagyobb a metál szubkultúrában. A nagy különbség az a rocker lázadó szellemiség ami nem enged a társadalmi nyomásnak. Az attitűd miszerint nem belesimulni a társadalomba hanem épp kilógni belőle arra veszi rá, hogy felvállalja, hogy ő iszik és nem is csak koncerteken. Mert vannak jócskán megbúvó alkeszok akiről nem is gondolnád, hogy azok, csak nem vállalják fel, sunyiban csinálják otthon ahol nem látja senki.

Rockerek között nincs több alkoholista, csak gyakrabban látsz rockert sörrel a kezében mert nem bújnak el vele minden a sztereotípia.

Amúgy a zene is hozzátesz, rengeteg együttes ír a piáról. Hallgass folk metalt, meglátod.

2023. jún. 26. 21:13
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

"Alkoholizmus a társadalom minden területén problémát jelent, semmivel sem nagyobb a metál szubkultúrában."

Hát ezzel azért én vitáznék.

Mert a keresztényekre nem jellemző. :)

2023. jún. 27. 05:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel azért én vitatkoznék, kedves #7-es. Ismerek olyan keresztény embereket, akik igenis alkoholisták. A vasárnapi mise után azonnal a kocsmába vezet az útjuk.
2023. jún. 27. 10:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az nem alkohol hanem Jézus vére :D
2023. jún. 27. 10:05
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

#8 Én ilyen keresztény embert nem ismerek, 1-et sem.

https://www.youtube.com/watch?v=q86XPtR-rY0

Utána biztos a kocsmába mennek inni.

Nagyon reális. xD

Ne akard már azokhoz a rossz züllött rocker/metálosokhoz hasonlítani már a keresztényeket! Több mint 90%-a ócska ateista.

https://www.youtube.com/shorts/K0P08eC1F90

Egy ilyen micsoda...... rangban sosem érhet fel egy keresztényhez. SOHA!

2023. jún. 27. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!