Valami ilyen kicsit pörgős-bulizós retró-szám van; hogy "Gyönyörű lady/néni/baby, a neve Méry"? Van ilyen?
Megint beugrott valami, valamilyen régi számból. :)
Légyszi aki rájött, mi ez, írja meg; vagy akinek van megoldáshoz közelebb vivő tippje. :):)
Kicsit ilyesmi a stílusa, csak magyar, meg még nemtom, lehet, hogy ennél még egy leheletnyivel gyorsabb; vagy csak egyes részeiben.
Haddaway - What Is Love
Talán 80-as évekből származhat, vagy még a 90-es évekből, de max 2005-ös, de szerintem 2005-nél azért korábbi.
Meg még valamiért eszembe jutott a Midnight lady-című szám, de arra annyira nem hasonlít,azt jól fel kéne pörgetni hozzá. :):)
Meg még pl a Szomorú szamuráj is eszembe jutott.
Meg még Ricky Martin neve, neki is hasonlít a stílusa, meg még Enrique Igleisias is eszembe jutott róla.
Plusz, van még valami focis-hangulatú dal (nem a 'Maria/ Un Dos Tres' Ricky Martintól, de mindjár meghallgatom majd, de szerintem nem az lesz)
Valami ilyen van benne; annak is hasonlít a stílusa; ennek a címét is keresem, ha valaki tudja, ne tartsa magában; de majd erre is lehet, hogy kiírok egy külön kérdést; mert tényleg erről sincs gőzöm se, hogy mi ez.
"tell me what is shame what is wrong" ez is valami pörgős féle. Lehet amúgy, hogy Ricky Martin ez a támpontos-dal. Ennek a shame- esnek van még egy pici Pet Shop Boys-os hangulata. (pl Go West, It's a sin, Always on my mind,stb.)
Plusz még, valamiért eszembe jutott a Fiesta Csordás Tibi-s dalokkal; amúgy lehet, hogy valami Fiesta lesz az (amiről szól a főkérdés, tehát az eredeti dal, amit keresek, amiről kiírtam) , mert ez egy jó támpont lehet; amúgy igen, eléggé olyasmi a kérdésben keresett első szám; tehát, amit keresünk, az a gyönyörű lédi-s.
Plusz még valamiért a Gloria Estefan-tól a Conga/Konga is eszembe jutott valamiért. Talán lehet, hogy a stílusból adódóan. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!